Vest: Nedryknings play-off

Mens top 4 i Liga Vest spiller om to pladser i DM Final 4, spiller de øvrige 4 hold i Liga Vest i disse dage om at undgå nedrykning.

Kampene var egentlig planlagt til at blive afviklet i de kommende to weekender, men faktisk er nedrykningsdramaet allerede i fuld gang.

Fredag kl.19:30 Lundergård (5) – Nørskovlund (8)
Lundergård startede sæsonen som fyr og flamme, og så længe ud til at ende i top 4. I de sidste par kampe gik resultaterne dog imod dem, og de endte som sorteper i spillet om de vigtige pladser i den bedste halvdel. Omvendt var Nørskovlund meget langsomme om at komme igang, da de manglede flere stamspillere i forhold til sidste sæson. Derfor endte holdet, trods en god afslutning, på en sidsteplads.
Og selv om Nørskovlund vandt deres indbyrdes opgør med 8-4, er Lundergård stadig favorit.
Første opgør er allerede spillet og endte med en 2-6-sejr til Lundergård i Nørskovlund. Det ser derfor rigtig fornuftigt ud for det nordjyske mandskab inden dagens kamp på deres stærke hjemmebane i Vendia Hallen i Hjørring. Omvendt så kræver det noget helt specielt for Nørskovlund, hvis de skal forblive i DBU Futsal Liga Vest.

Søndag kl.12:30 Veflinge/Morud (7) – Midtals (6)
Liga Vest’s nummer 6 & 7 mødes i en direkte duel om overlevelse, og første opgør spilles på Fyn. Midtals har de seneste sæsoner været fast inventar i DBU Futsal Liga, og de er klar favorit inden de to opgør. Omvendt rykkede Veflinge/Morud faktisk ud i sidste sæson, men blev reddet af at deres 2.hold samtidig rykkede op.
Deres indbyrdes opgør i ligaen endte med en 3-5 sejr til Midtals i Veflinge Hallen, hvilket Michael Popps tropper helt sikkert drømmen om at gentage.
Returopgøret spilles søndag den 14.februar kl.14:30.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.