Veflinge/Morud og Nyborg klar til kvalspillet til Liga Vest

DBU Fyn afviklede i weekenden Fynske mesterskaber i futsal for herre-senior. Her blev der ud over titlen som Fyns-mester også kæmpet om to pladeser til opryknings-spillet til Futsal Liga Vest. Efter flere timers flot futsal stod det klart at den tidligere ligaklub Veflinge/Morud skulle op imod Nyborg i finalen. En finale som Veflinge/Morud efter straffesparkskonkurrence vandt. Begge klubber er dog kvalificeret til kvalifikations-stævne til futsalligaen som afvikles d. 4. marts.

Sådan afvikles kvalifikations-stævnet 

(Vi bringer længe nede i artiklen et referat fra NGIFs facebookside, her fremgår andre regler for kvalifikations-stævnet men disse er ikke korrekte)

Haarby Hallerne på Fyn ligger gulv til stævnet d. 4. marts. Efter planen inviteres 8 hold til at kæmpe om 2 pladser til DBU Futsal Liga Vest 2018/2019. Erfaringen viser at der kan forkomme afbud, hvor DBU Fyn og DBU Jylland informere om at regulering eller ændringer kan forekomme.  Men følgende 8 hold, kan være sikre på en invitation.

7.-pladsen fra Liga Vest

To hold fra DBU Fyn – Veflinge Morud og Nyborg

Fem hold fra DBU Jylland

* To hold fra R1

* Et hold fra R3

* To hold fra R4

NGIF skriver følgende omkring weekendens Fynske mesterskaber på deres facebookside

Fynsmesterskab i futsal

Så kom dagen hvor der skulle spilles om Fyns Mesterskabet, samt 2 billetter til FINAL4 hvor man får adgang til at kæmpe om en plads i Futsal ligaen.

Efter vores 2 første stævner hvor vi fik sejre i samtlige kampe. Kom vi hurtigt ned på jorden idag. Vi taber vores første kamp 2-1 til SFF2015, hvor vi styrede spillet, men bolden ville ikke ind. Næste kamp gælder det Krarup/Espe som vi slår 4-2 uden at spille godt. Derefter spiller vi mod det tidligere ligahold Veflinge/Morud Futsal, som slår os 2-1. Sidste kamp gælder så Søhus Stige, her skal vi vinde for at komme i semifinale og samtidig skal vi score minimum 3 mål. Vi kommer desværre hurtigt bagud 2-0, men slutter rigtig flot af og vinder 4-3. Dette betyder at vi slutter på 6 point og har scoret 10 mål.

Krarup/Espe slutter med 6 point og 9 scoret mål og dermed er vi semifinale klar.

I semifinalen er vi oppe imod Flemløse/Haarby og her spiller vi virkelig godt og vinder sikkert 5-2. Den anden semifinale stod mellem Veflinge/Morud vs B1909

og her vinder Veflinge/Morud sikkert 5-0

Finalen mod Veflinge/Morud blev en sand gyser. Den ordinære kamp sluttede 1-1 efter flot spil af begge hold. Veflinge/Morud kommer hurtigt foran, men Nyborg får hurtigt bragt balance i regnskabet. Derefter skulle holdene ud i omkamp hvor der skulle spilles 2×5 min. Her kommer Nyborg foran i 1 halvleg, men desværre lykkes det Veflinge/Morud at få scoret i 2. halvleg.
Dermed skulle det hele afgøres på straffespark. Hver hold havde 3 spark. Her viste Jacob Nielsen i målet stor spil sammen med Veflinge/Morud`s keeper, de nappede nemlig samtlige 6 spark. Derefter var det en spark af gangen. Veflinge/Morud score, vi score, de score og vi brænder desværre. Veflinge/Morud blev desværre Fyns Mester, men tillykke til dem. Vi måtte tage til takke med sølvet.

Begge hold kvalificerede sig til Final 4, hvor man den 4 marts, igen skal krydse klinger med Veflinge/Morud og 2 jyske hold. Her spilles der om adgang til den kommende sæson i Futsal ligaen. Holdet vil gerne sige tak for opbakningen i Veflinge hallen, og husk kryds i kalenderen den 4 marts.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.