Troels Jensen stopper i DBU

DBUs Mr. Futsal – tidligere futsaladministrator og landsholdskoordinator Troels Jensen forlader DBU for at blive teamchef for Brøndby IFs superligahold. 

Tipsbladet skriver følgende;

Brøndby IF har fundet afløseren for Thomas Andersen, der i starten af september opsagde sin stilling som team manager i klubben. Troels K. Jensen starter i jobbet den 1. november.

I starten af september opsagde både sportsdirektør Troels Bech og team manager Thomas Andersen deres stillinger i Brøndby IF fra årsskiftet, og mens klubben stadig leder efter en afløser for Troels Bech, er den nye team manager nu på plads.

Brøndby oplyser således på klubbens hjemmeside, at man har ansat Troels K. Jensen, der har arbejdet som licensmanager for Superligaen og 1.division i DBU i 10 år og også har en fortid i Brøndby IF’s amatørafdeling.

Troels K. Jensen tiltræder allerede som team manager den 1. november, hvor han i de resterende to måneder af 2018 vil arbejde sammen med Thomas Andersen:

– Jeg har nydt mine mange år i DBU, hvor jeg har beskæftiget mig med fodbold bag et skrivebord og stået for organisering. Så nu glæder jeg mig også meget til igen at “få græs under fødderne” og være helt tæt på fodbolden, siger den nye team manager til klubbens hjemmeside.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.