Stor dramatik i søndagens kamp i Liga Vest

Der var drama til det sidste, da Hjørring Futsal Klub søndag vandt 5-4 ude over Midtals Futsal.

HFK var til kampen ramt af en lang række afbud, hvilket blandt andet betød debut til Farouk El-sayed i målet.

For tredje gang, ud af tre mulige, kom HFK skidt fra start og allerede i kampens første minut kunne Midtals Futsals egen “Zlatan”, Jetmir Rrahmani, bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Kort efter ville dommerne også deltage i den kaotiske kamp, da de gav Granit Gashi et diskutabelt gult kort.

Efter 6 minutter fik gæsterne dog svaret tilbage med udligningen til 1-1, da Oliver Helledie Isaksen trillede et frispark til Ruben Winther, der sparkede bolden i mål og dermed åbnede sin målkonto for denne sæson.

Det var en meget hårdtspillet og uskøn start på kampen og efter blot 7-8 minutter stod det 5-5 i akkumuleret frispark.

Kun få minutter efter udligningen, var Jetmir på spil igen og han sparkede bolden ind bag en Farouk, der virkede præget af debut-nerver i kampens indledning.

Kun øjeblikke herefter var det hjemmeholdets tur til, at modtage et kort, da Mads Peter Østergaard blev tildelt et gult kort.

Farouk viste efter 12min godt overblik, da han med et langt udkast fandt Granit i en hurtig omstilling, der kunne udligne til 2-2.

Hjemmeholdet lod sig dog ikke slå ud og svarede hurtigt tilbage med et flot gennemspillet angreb, der fuldstændig udspillede gæsternes forsvar og Patrick Misser Larsen kunne nemt sætte sidste fod på bolden til 3-2.

Kort før pausen var Ruben Winther endnu engang på pletten, da han efter et længere pres fik sparket bolden i mål til 3-3, der blev stillingen ved pausen.

HFKs Oliver Helledie Isaksen fik mod halvlegens afslutning også tildelt et gult kort.

2. halvleg startede med samme intensitet som første, men uden de mange frispark og spilstop.

Det var en meget tæt kamp, der hele tiden lå og vippede og vi skulle helt frem til 5 min. før tid før, at Ruben fuldendte sit “uægte” hattrick med scoringen til 4-3. På daværende tidspunkt havde gæsterne flere gange ramt stolperne og et solidt pres havde ført til flere store chancer.

Herefter steg intensiteten markant. Hjemmeholdet blev bakket op, af et af ligaens øvrige hold, der var mødt op i hallen og temperamenterne var i kog, hvilket førte til mange frispark.

Hjemmeholdet pressede på og havde blandt andet et brag af en afslutning på trehjørne sammenføjningen, men der skulle et afrettet skud til før, at Christian Nielsen kunne udligne til 4-4, med kun få minutter tilbage af kampen.

Dette førte til stor jubel hos det fremmødte Liga-hold, men også så stor, at dommerne var tæt på, at fløjte kampen af.

De sidste 2 minutter var ren drama og midt i kaosset glemte hjemmeholdets Jetmir Rrahmani, at han ikke er målmand. Som en anden Peter Schmeichel forsøgte han, at gribe bolden med én hånd i gæsternes felt. Denne forglemmelse gik dog hurtigt op for ham og han modtog uden brok et gult kort for situationen.

I den anden ende fik Ruben Winther muligheden for, at afgøre kampen, da Mads Hoe Nielsen fik tilkæmpet sig et straffespark. Desværre for HFK blev forsøget afvist af overlæggeren og dramaet kunne fortsætte.

Der blev i kampens slutning også uddelt et gult kort til hjemmeholdets Morten Strüssmann.

Med ca. 1 minut tilbage af kampen fandt gæsternes Christian Amtoft Granit inde foran mål, der kunne sparke bolden i mål til stor glæde og forløsning for gæsterne – og til stor frustration for hjemmeholdet.

De sidste sekunder foregik under stor dramatik, der ikke blev mindre, da Hjørring Futsal Klub fik chancen for, at lukke kampen på et akkumuleret frispark. En situation der skabte stor forvirring for dommerne og frustration fra hjemmeholdets bænk og tilskuere. Det kostede blandt andet en bortvisning til hjemmeholdets træner og stemningen var på kogepunktet.

Ruben brændte muligheden for, at lukke kampen, men hjemmeholdet formåede ikke, at få udlignet i de resterende sekunder og dermed kunne Hjørring Futsal Klub rejse hjem med en hårdt tilkæmpet 5-4 sejr.

I rundens øvrige kampe vandt Lystrup Futsal fredag 11-3 over Aabenraa Boldklub, lørdag tabte Søhus Stige Futsal hjemme med 3-0 til SUB Sønderborg Inter og så var RKG meget tæt på, at snyde Kolding Futsal, da de spillede 7-7.

Med resultatet er Hjørring Futsal Klub nu delt 1’er i ligaen med SUB Sønderborg Inter, der dog fører på bedre målscorer.

Resultaterne betyder, at der efter 3 runder, er blevet slået et lille hul ned til de øvrige hold, men det kan hurtigt ændre sig.

I kan se eller gense kampen her.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.