Sønderborg Inter – Søhus Stige Futsal 5-4 (3-2).

Til kampen var der rigtig stor opbakning hvor ca. 250 tilskuere var med til at skabe en fantastisk stemning i hallen. En opbakning og stemning der er med til at få spillerne til at præstere deres bedste. Holdet vil derfor gerne sige tusind tak for jeres opbakning. Den er med til at gøre forskellen og holdet håber på sammen opbakning til de kommende 3 hjemmekampe her i januar måned, hvor den næste er nu på søndag d. 14/1 kl 16:30 på SwipBox Arena.

Sønderborg Inter starter som alle andre kampe i denne sæson med at komme bagud 1-0 da Jonas Lund fra Søhus Stige scorer efter 3 min spil.

Der gik dog ikke lang tid før der var udlignet. Mathias Andersen fra Inter fik efter 5. min udlignet til 1-1 efter et flot kombinations spil, hvor Mathias sætte sidste fod på bolden til stor jubel for de fremmødte.

Efter 8. min spil formår Jonas Lund fra Søhus Stige endnu engang at bringer sit hold foran 2-1. Denne føring holdte de længe ved at stå godt på banen og få lukket ned for Inter chancer.

Da der er spillet 15. min blev der endelige udlignet til 2-2. Denne gang på mål af Alen Ajhorn og endnu engang efter et flot kombinations spil.

Da måltavlen viser at der er spillet 19:50 min. har Inter et indspark omkring midten af banen. Ermin Kasumovic modtager bolden og laver en skydfinte og derefter dribler 2 spiller og med et skud med kort aftræk får han scoret og bragt Inter foran til kæmpe stor jubel for de fremmødte tilskuer som ved et kig på måltavlen kunne se at den viste at der var spillet 19:58 min. og at stillingen nu var 3-2 til Inter som også blev pause stillingen.

I 2. halvleg da der er spillet 23. min får Søhus Stige udlignet til 3-3 da Adam Moesgaard scorer. Den efterfølgende periode blev der skabt chancer i begge ender hvor målmændene kom på overarbejde dog uden scoringer.

Først i det 31. minut kom føringsmålet til 4-3. Her havde Inter et indspark, som Elmedin Kasumovic modtager og afslutter på. Ind foran målet bliver bolden rettet af og går i mål. Daniel Olsen fra Søhus Stige bliver noteret for et selvmål.

Inter havde knap nok nået at fejre målet inden Søhus Stige fik svaret igen i det 32 min da Rasmus Andersen får udlignet til 4-4.

Da der er spillet 34. min slår Jakob Truelsen til da han starter en dribletur fra midten og ned langs siden og dribler 2 modstander, inden han laver 1-2 kombinations spil inde foran målet for til sidst at modtage bolden og scorer sejrsmålet til 5-4 til et brag af et jubelbrøl der fik taget i hallen til at lette.

Med 6 sejr ud af 6 kampe så er Inter stadigvæk det eneste hold i puljen der er ubesejret og alene på 1. pladsen. Dog tæt forfulgt af Hjørring Futsal Klub og Kolding Futsal.

Der skal lyde stort tak til en modstander der havde stor anpart i en rigtig god og tæt kamp, samt stort tak til en dommertrio der fik afviklet kampen rigtig godt. Til sidste skal der også lyde et stort tak til de fremmødte tilskuere og til de frivillige der var med til at hjælpe omkring hele setup på hjemmebanen.

Husk næste kamp er på hjemmebanen SwipBox Arena søndag d. 14/1 kl 16:30.

Søhus Stige skriver følgende om kampen

❌ Desværre måtte Søhus Stige Futsal se sig slået, da de i går var på besøg hos Sønderborg Inter. ❌

En utrolig tæt kamp hvor der aldrig var mere end 1 mål til forskel mellem de to hold, endte desværre med en 5-4 sejr til hjemmeholdet fra Sønderborg, der forsat er ubesejret i denne sæson.

Målscorerne fra Søhus Stige Futsal:

⚽️ Jonas Lund 0-1
⚽️ Jonas Lund 1-2
⚽️ Adam Moesgaard 3-3
⚽️ Rasmus Andersen 4-4

Tak til dem der tog turen til Sønderborg for at støtte holde og mange tak til Sønderborg Inter for en virkelig underholdende kamp!

OBS! Næste kamp for Søhus Stige Futsal er på lørdag d. 13-1-18 i Søhushallen hvor vi får besøg af Lystrup Futsal – Kampstart kl. 15.00! 👟⚽️

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.