Sønderborg Inter – Midtals IF 5-6 (1-4)

Dagens Futsal Liga kamp mellem Sønderborg Inter – Midtals IF blev tabt 5-6 (1-4).

Inter fik en dårlig start på kampen. Hvor det opbyggende spil ikke helt fungerede og dette straffede Midtals effektivt på kontra spillet hvor de formår at bringer sig foran med 3-0 indenfor de første 9 min.

Inter havde haft nogen gode chancer i løbet af de første 9 min men afslutningerne var ikke gode og man kunne ikke ramme målet på de helt åbne chancer. Først i det 11. min kommer Inter på måltavlen da Ahmad Charaf reducere til 1-3 på assist af Ali Abouryal.

I det 17. min udbygger Midtals IF deres føring til 4-1. Dette bliver også pausestillingen i en halvleg hvor Midtals spillede klogt og var uhyre farlige på de chancer de fik. En helt fortjent føring efter de første 20 min.

2. halvleg var tempoet sat noget betydeligt op og der blev også gået mere til den og dermed blev der begået flere akkumulerede frispark og disse fik en betydning for kampens udvikling. Midtals får scoret først i 2. halvleg da de i det 29 min bringer sig yderligere foran 5-1.

Ermin Kasumovic havde på dette tidspunkt af kampen fået sparket sig varm og med nogen gode skud udfra fik han bragt stor spænding tilbage i kampen. Han får reduceret til 2-5 efter 31. min spil på et langskud. Kort tid efter i det 33. min er han igen på pletten da han reducere endnu engang til 3-5.

 

På dette tidspunkt af kampen havde Midtals begået 5 frispark og Inter havde begået 4 frispark.

I det 35. min begår Midtals endnu et frispark og det betød at Inter fik tildelt et akkumulerede straffe spark. Dette tager Ermin sig af og sikkert reducere han endnu engang for Inter til stillingen 4-5.

I de sidste 5 min var der stor intensivitet og spænding i kampen da Inter havde god muligheder for at få point i kampen efter at have været bagud stort. Der blev også drama i de sidste 5 min. Først får Midtals IF tildelt et tyndt straffe, som de scorer på til stillingen 4-6.

Dette betød også nu at Inter var registret for 5 frispark og det næste vil udløse et akk. straffespark.

Begge hold begik endnu et frispark som udløste et akk. straffespark til hvert hold i løbet af de sidste 3 min af kampen. Først er det Midtals der får et som bliver brændt på stolpen. Derefter får Inter et som også bliver brændt. Selvom Inter brænder det akk. straffe så udblev spændingen bestemt ikke til allersidste del af kampen.

Ali Abouryal får scoret for Inter til stillingen 5-6 i det 38 min.

Bagud med et mål lagde Inter et kæmpestort pres på Midtals IF i jagten på at få 1 point ud af kampen. Midtals IF fik dog reddet stormen af ved at stå rigtig godt på banen og da slutfløjtet lød viste måltavlen 5-6 til Midtals IF.

Selvom Inter taber kampen så er der meget godt at tage med fra kampen og bygge videre på til de kommende kampe. Man fik bevist at man sagtens kan være med på dette niveau og at der er god vilje på holdet til at kæmpe hårdt til det sidste. Lektien til næste kamp er at man skal være helt klar fra starten af kampen og ikke komme bagud med så mange mål i indledingen af kampen.

Alt i alt en rigtig god kamp fra begge hold, hvor der blev gået godt til den fra begge sider. Inter sig stor tak til opbakningen fra de ca. 80 tilskuer der var mødt op til kampen og var med til at danne en god kulisse. Inter siger også tak for for en god kamp til Midtals IF og dommertrioen.

Nu venter der i næste runde 2 kampe, hvor Inter sammen med Midtals IF skal en tur til Lystrup Futsal. Her skal begge hold spille mod hhv. Lystrup Futsal og Kolding IF. To hold som må betegnes som favoritter til at vinde puljen. Så det venter en svær opgave forud, hvor holdet har to uger på træningsbanen til at forberede sig på.

Hala Inter

 midtals-if-1matchimage-5615027601_10154133057152843_5032051780171619157_n

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.