Sønderborg Inter – Lystrup Futsal 5-7 (2-1)

FUTSAL LIGA VEST:

 

Dagens anden kamp mellem Sønderborg Inter – Lystrup Futsal blev tabt 5-7 (2-1) i SwipBox Arena.

Inter starter igen kampen som det bedste hold på banen og man formår at lægge et stort pres på Lystrup i kampens indledning. Det er også Inter der først kommer på måltavlen da Ala Abdulhalim scorer til 1-0 i det 12. min.

I det 17. min bliver en Lystrup spiller nedlagt ulovligt i feltet og der dømmes straffespark. Lystrup formår at udnytte sparket og udligner dermed til 1-1 på mål af Jannik Mehlsen.

Det lignede længe et uafgjort resultat til halvleg, men Ahmad Charaf formår at bringer Inter foran 2-1 med få sekunder inden pausefløjt til kæmpe stor jubel af de fremmødte tilskuer.

2. halvleg er knap nok startet inden Jannik Mehlsen kom på måltavlen igen da han scorer til stillingen 2-2 i det 21. min.

Inter fortsætter dog deres spil og får lagt et stort pres på Lystrup forsvaret. I det 23. min er presset så stort at mark spilleren Lasse Meyer fra Lystrup smider sig og bokser bolden væk med hånden fra stregen. Dommeren dømmer straffe til Inter, men helt kontroversielt trækker han kun det gule kort frem, selvom det klokkeklart var til direkte rødt, noget Lystrup spilleren selv er enig i, da han efter kampen udtaler at han var indstillet på at skulle tidligt i bad. Ermin Kasumovic brænder det efterfølgende straffespark.

Dette fik Inter til at presse meget på og man formår at laver et fantastisk powerplay. Først er det Nicklas Spanggaard der bringer Inter foran 3-2 i det 27. min og efterfølgende er det Ermin Kasumovic på direkte frispark fra egen banehalvdel da bringer Inter foran 4-2 i det 29. min. På dette tidspunkt var kogepunktet på top i heksekedlen med en kæmpe opbakning fra de fremmødte tilskuer.

Lystrup fik dog vist hvorfor de er i toppen af puljen da de i kampens afsluttende fase laver et comeback og fuldender det med en sejr. Først er det Lasse Meyer der reducere til 4-3 i det 31. min. Inden en storspillende Jannik Mehlsen udligner til 4-4 i det 33 min og dermed laver hattrick. Jannik Mehlsen er også spilleren som bringer Lystrup foran 5-4 i det. 35. min. Mark Mikkelsen gøre det til 6-4 til Lystrup i det 39. min og dermed var kampen sådan set afgjort.

Ala Abdulhalim fik dog bragt spænding tilbage da han med det samme reducere til 6-5 med 40 sec tilbage af kampen. Inter får etableret et godt angreb op til sidst og er også meget tæt på at udligne, men istedet er det Lystrup der på en kontra lukker kampen da Andrej Postavek scorer kampen sidste mål til slutstillingen 7-5 til Lystrup.

Selvom Inter taber kampen og burde have fået point med, så kan hele holdet være stolt af den indsats de viser i dagens kamp, hvor man endnu engang får vasket det grimme resultat væk fra første gang holdene mødtes. Man får vist at man sagtens kan være med på Liga niveau og man kan tilføje masser af modstand til topholdene.

Nu er det med at se fremad og fortsætter man dette spil i de resterende kampe, så skal man nok også få flere point ind på kontoen.

Hala Inter
matchimage (7)

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.