Sønderborg Inter – Kolding IF 3-6 (3-4)

FUTSAL LIGA VEST:

 

Dagens første kamp mellem Sønderborg Inter – Kolding Futsal i SwipBox Arena blev tabt 3-6 (3-4).

 

Inter starter kampen rigtig godt og formår at spille lige op mod Kolding. Inter starter også med at komme foran 1-0 på mål af Zarif Burhani i det 9. min. Kolding fik da hurtigt fulgt op da de straffer Inter på en kontra i det 12. min på mål af Søren Søndergaard.

 

I det 15. min smider Inter bolden væk på et indspark og det bliver straffet med det samme da Abdu Mohammed scorer for Kolding til 2-1. I det 16. kommer Kolding foran 3-1 på et velspillet mål hvor Søren Søndergaard får sat sidste fod på bolden.

 

Inter kommer tilbage i kampen da Ala Abdulhalim reducere til 2-3 i det 18. min. Abdu Mohammed scorer sit andet mål for Kolding i det 19. min da han scorer til 4-2. Kort før pausefløjt får Ahmad Charaf bragt i spænding i kampen til 2. halvleg da han scorer får Inter til pausestillingen 3-4.

 

2. halvleg er det Kolding der får bolden i mål, da Abdu Mohammed scorer sit hattrick til stillingen 3-5 i det 24. min. Igen efter et boldtab fra Inter på et indspark. Meget af 2. halvleg var en taktisk affærer og der blev ikke scoret mange mål. Først i kampens slutning blev der scoret igen, da Kolding scorer kampens sidste mål til slutstillingen 3-6 til Kolding.

 

Inter havde muligheder for at få point i dagens kamp, men personlige fejl blev straffet med det samme af Kolding og dermed heller ikke ufortjent at de vandt. Det vigtigste er dog at pletten fra sidste kamp hvor man tabte stort til Kolding blev vasket af og man fik vist at man sagtens kan spille op med topholdet fra Vest puljen.

 

Nu gælder kamp nr 2 hvor man møder Lystrup Futsal som vandt deres første kamp 5-1 mod Midtals IF.

 

Kampen starter kl. 17:00 så kom ud og støt op om kampen. Der er god stemning nu her blandt de ca 150 fremmødte tilskuer.
matchimage (6)
 
 

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.