Sønderborg Inter – Hårslev BK 5-3 (1-1)

FUTSAL LIGA VEST:

 

Gårsdagens kamp i SwipBox Arena mellem Sønderborg Inter – Hårslev BK blev vundet 5-3 (1-1).

 

Kampen blev noget mere spændende end mange havde regnet med da Hårslev BK viste sig at være en modstander der kom til kampen med en taktik om at kun at spille på kontra. Taktikken lykkes sådan set også godt for dem, men hvor marginaleren var imod dem i flere situationer.

 

I løbet af de første 10 min er det Inter der er det total spille styrende hold og man kommer frem til nogen chancer, men den sidste skarphed manglede tæt på mål. Hårslev kom frem til 3 rigtig stor kontra angreb i den fase, hvor det tætteste skud var på indersiden af stolpen.

 

Det første mål kom også på et kontra angreb i det 13. min hvor det er Simon Marcussen fra Hårslev der bringer udeholdet foran 1-0.
Inter fortsætter dog med at være spille styrende og presser hårdt på. Presset er også så stort på Hårslev at i det 15. min bliver der begået et straffespark på Elmedin Kasumovic. Han tager sig selv af sparket og bringer også Inter på 1-1 da han scorer stensikkert.

 

Der blev ikke scoret flere mål i 1. halvleg og dermed kunne holdene gå til pause med stillingen 1-1 efter en taktisk præget 1. halvleg.

 

Der er kun spillet 30 sec af 2. halvleg inden Ermin Kasumovic tager chancen på et lang skud. Målmanden når ikke at reagere og dermed bringer Ermin inter foran 2-1. Ala Abdulhalim bringer Inter yderligere foran 3-1 efter 24. min.

 

Herfra begyndte Inter holdet at slække på disciplinen og spillede som kampen var vundet. Dette blev meget hurtigt straffet af Hårslev BK, da Jesper Andersen først i det 25. min reducere til 3-2 og igen i det 26. min udligner han til stillingen 3-3.

 

Dette fik Inter mandskabet til at respekter modstanderens kvaliteter og der blev igen spillet med disciplin. Hassan Bajoumi får bragt Inter foran 4-3 efter der er spillet 28 min. Inter kommer også yderligere foran 5-3 i det 28 min, da Taher Abouryal presser så hårdt på modstanderens mål at han tvinger en Hårslev spiller til at lave et selvmål til stillingen 5-3.

 

Resten af kampen var meget taktisk prægeret, hvor Inter spillede bolden rundt på egen bane halvdel for at tvinge Hårslev frem på banen og dermed skabe plads bagved deres forsvar til Inters offensive spiller. Der blev dog ikke scoret yderligere og dermed vinder Inter en vigtig kamp og der blev taget et stort skridt mod overlevelse i Ligaen.

 

Inter spiller igen næste uge hvor man skal spille på udebane mod Hårslev i retur kampen. Her kan Inter med en sejr sikre sig definitivt endnu en sæson i Futsal Liga. Dette hvis Midtals IF vinder deres kamp mod Søhus Stige som spilles idag lørdag kl. 14:00 ud i Augustenborg Hallen.

 

Hala Inter
 
matchimage (8)

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.