Semi: Sønderborg Inter – København Futsal 5-2 (0-0).

Sikke en fænomenal opbakning der var til kampen. Det var helt vildt fantastisk at opleve som meget energi. Spillerne ved hvor stor en opbakning de har, men blev alligevel overvældet og bestemt også motiveret til at give sig 100 %. Den gejst de spillede med var jeres fortjeneste med den opbakning i gav dem. Den betyder alt og uden jer vil det her slet ikke være muligt.

Final 1 som spilles lørdag d. 10 marts på hjemmebane mod JB Futsal Gentofte er holdets gave til jer fantastiske fans. I fortjener det så meget. Så husk at sætte kryds i kalenderen og lad JB Futsal Gentofte få samme modtagelse som deres Liga Øst kollega fik.

Kampen var meget taktiske prægret og der blev ikke givet de helt store chancer væk i 1. halvleg, som dog blev spillet i et højt tempo. Begge hold stod godt på banen og de afslutninger der kom blev aldrig helt farlige. Det tætteste på et mål i 1. halvleg var København Futsal forsøg på stolpen efter 7. min.

2. halvleg kom der straks flere mål. Da der er spillet 27. min er det Jakob Truelsen der erobre bolden på egen bane halvdel. Han sætter sin direkte modtander af ved midten af banen med en veludført Laudrup finte for derefter at gå direkte mod mål, hvor han stensikkert scorer til 1-0 til Inter til et kæmpe stort jubel brøl.

København Futsal fik dog hurtigt svaret igen da de udligner til 1-1 efter 30 min spil på mål af Ussaima Darraji.
Der er ikke langt fra at gå fra helt til skurk og det så vi i det 34. min da modstandernes målscorer vælger at slå ud efter en Inter spiller lige foran dommeren. Dette bliver takseret med et direkte rødt kort, som betyder at Inter spiller i overtal i 2 min.

Dette blev da også udnyttet efter Futsalens ABC. Tålmodigt bliver bolden spillet rundt og med 16. sek. tilbage af udvisningen ser Ermin Kasumovic en lille åbning og tager skuddet som ender bagerst i målnettet og dermed er Inter foran 2-1 efter 36. min. spil

København Futsal vælger herefter at spille powerplay ved at tage målmanden med op. Men Coach Hisham Al-bakaa havde i den grad fået studeret modstanderens taktik når de går i powerplay og med en taktisk opstilling så blev der lukket helt ned for de åbne chancer og bolden bliver også erobret hvorefter Zarif Laghmanay Burhani kan scorer fra egen banehalvdel til stillingen 3-1 efter 28. min.

København Futsal var dog bestemt ikke slået ud og de formår også at bringe spændingen tilbage i kampen da Moussa Ajanne reducere til 3-2 efter 39. min.

I sidste minut blev sejren dog slået fast, da først Ermin Kasumovic scorer til 4-2 fra egen banehalvdel efter at have erobret bolden fra modstanderen.

Det sidste søm i København Futsal kiste blev slået fast da Visar Aliti erobere bolden og driibler ned mod mål. Helt uselvisk server han bolden til Mathias Andersen som nemt kan scorer til slut stillingen 5-2.

Tak til København Futsal og dommertrio for kamp.

Og endnu engang tak for alle som har bakket op. Nu venter der to finalekampe mod JB Futsal Gentofte.

1. kamp spilles i Sønderborg lørdag d. 10 marts.
2. kamp spilles i Gentofte lørdag d. 17 marts hvor der vil være mulighed for tilskuer at tage med i bussen mod et mindre beløb. Mere info kommer

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.