Saabye: 3. pladsen giver mod på mere

Det blev som bekendt til en godkendt 3. plads ved Nordic Cup i Sverige for det danske landshold. Tredjepladsen er historisk da det er første gang et dansk landshold spiller sig til medaljer ved Nordic Cup.

Vi har modtaget følgende betragtninger fra landstræner Nicolai Saabye.

Turneringen bar et klart præg af, at der er 4 meget lige hold og så Finland. Finnerne er stadig rent futsalmæssigt er et par niveauer over alle andre.

Vi startede med 20 mand, men røg ret tidligt ned på 16 og endte med 14, da skader gjorde bl.a Morten Larsen og Nichlas Knudsen ukampdygtige.

Vi fik som trænerteam et godt billede af de spillere vi havde med, men så samtidigt, hvor vigtigt det er med interne relationer og futsal erfaring.

Kampene

Den første kamp mod Sverige havde vi stor ære af og med lidt mere skarphed foran kassen havde vi vundet den.

Mod Norge spillede vi disciplineret, men valgte at satse på sejren, med overtalsspil i slutningen. Det samme gjorde nordmændene og desværre endte de med, at mestre det bedre end os.

Kampen mod Grønland blev en taktisk affære fra vores side, da vi ikke ville ud og løbe med dem. Det gjorde dem lidt frustrede og vi vandt forholdsvis sikkert ved bl.a. at straffe deres fejl.

I turneringens sidste kamp ventede Finland og på trods af en god defensiv start, tabte vi på koncentrationssvigt og personlige fejl på dødbolde og i åbent spil.

Vi fil placeret os på en historisk 3. plads og har forhåbentlig lært en del af turneringen.

Vi ser frem til de kommende opgaver med oprejst pande og håber på endnu bedre resultater.

De kommende opgaver for det danske landshold er en trænings-lejr i starten af det nye år samt en vigtig EM-kvalifikation på Cypern i slutningen af januar 2017. I EM-kvalen skal Danmark kæmpe med Norge, Kosovo og værterne Cypern om en plads videre i kvalifikationsturneringen.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.