Overraskende storsejr i Hjørring!

Fredag aften spillede Hjørring Futsal Klub sæsonens første hjemmekamp, da Lystrup Futsal gæstede Park Vendia.
Med ca. 400 tilskuere på lægterne og TV2 Nord på sidelinjen var kulissen sat til et brag af en kamp.
Ligesom i sæsonpremieren, ude mod Søhus Stige Futsal, kom HFK dog rigtig skidt fra start.
Efter ca. 1 minut tabte Arfan Habibi bolden på midten og da han efterfølgende selv stoppede friløberen kostede det frispark og gult kort.
Lystrup Futsal satte landsholdsspilleren Jannik Mehlsen til, at sparke og han omsatte chancen til 1-0 føring til gæsterne.
Lystrup fik dog ikke lov, at nyde føringen længe, for allerede minuttet efter kunne Granit Gashi udligne til 1-1 på et flot oplæg fra Arfan Habibi.
Blot 2 minutter efter udligningen blev det også til 2-1, på mål af Rasmus Prangsgaard.
Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, selvom der var enkelte forsøg i begge ender og HFK-keeper, André Christiansen, måtte blandt andet stoppe en friløber fra sin gamle klub.
Arfan Habibi sørgede for en drømmestart på anden halvleg til hjemmeholdet, da han allerede i halvlegens første minut scorede til 3-1.
Herefter gik en periode på 10 minutter, hvor hjemmeholdet langsomt overtog mere og mere af spillet og det blev til flere store chancer, der dog ikke gav mål. Lystrup havde sporadiske forsøg, men André Christiansen tog sig sikkert af alt, der kom i hans retning.
Efter 31 minutter kom der hul på bylden og HFK fik omsat deres chancer til mål. Først var Mads Juel Rasmussen på pletten til 4-1 og i de efterfølgende 6 minutter blev føringen udbygget til 7-1 på mål af Granit Gashi, Arfan Habibi og til sidst Mads Juel Rasmussen igen.
Det var det ene flotte mål efter det andet og HFK sad fuldstændig på kampen.
Desværre blev afslutningen skæmmet af en ærgerlig episode. Først blev Ruben Winther udsat for et meget groft frispark, der dog kun udløste gult kort til gæsternes Daniel Stoltze Norlander, og i den efterfølgende tumult, blev Arfan Habibi tildelt sit 2. gule kort i kampen, der dermed blev vekslet til et rødt.
Der kom ikke yderligere scoringer i kampen, som dermed endte med en sikker – og overraskende – hjemmesejr på 7-1!
En fantastisk hjemmebanedebut til den nye træner, Dennis Østergaard, samt André Christiansen og Mads Juel Rasmussen, der begge spillede deres første hjemmekamp. Derudover blev det også debut til Mads Hoe Nielsen, der var med på Liga-holdet for første gang.
Kampens Spiller blev Arfan Habibi, der med 2 mål og 4 assister fik flest stemmer.
I kan se alle mål og højdepunkter her 🎥

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.