Optakt til vestkampene

Efter en friweekend er der igen futsal i Liga Vest. Første kamp i 4.runde blev afviklet fredag, og det blev til en 6-0 sejr til Lystrup Futsal hjemme over bundholdet Nørskovlund.

I dag spilles de tre øvrige kampe:

Kl.14:00
Hårslev-Lundergård
Den helt store overraskelse i denne sæson har været oprykkerne fra Lundergård, der topper Liga Vest med maksimum point efter 3 kampe. I dag venter dog en svær udekamp mod Hårslev, som efter to nederlag endelig kom på tavlen i sidste runde mod lokalrivalerne fra Veflinge/Morud. Det ligner et tæt opgør.

Kl.14:00
Søhus Stige-Veflinge/Morud
Efter et svigende nederlag i første runde har Søhus Stige fundet sig selv og buldrer derudaf. Hele 21 mål har de lavet i de to seneste kampe, og med to sejre har de sneget sig op på en 3.plads. Veflinge/Morud har ikke vundet siden første runde, og må betegnes som underdog i dette fynske opgør.

Kl.16:30
Kolding-Midtals
Sidste sæsons nr.2 og 3 havde to tætte og nervepirrende kampe om at komme til Final4 sidste år. Det blev Kolding der samlet hev sig sejrrigt ud af de to opgør, med det afgørende mål sat ind kort før tid. Og selv om begge mandskaber har skiftet en del ud i forhold til sidste sæson, er det to hold der kender hinanden særdeles godt og en kamp som ingen ønsker at tabe, hvis man igen skal opnå opnå en top 4 placering.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.