Oprustningen fortsætter i Brøndby IF

Sæsonstarten i Futsal Ligaen nærmer sig med hastige skridt. Sæsonen starter om cirka to uger. Dette betyder, at holdene er godt i gang med forberedelserne.

Det samme gælder for Brøndby IF. Udover forberedelserne på træningsbanen, så har Brøndby IF også været særdeles aktive i at hente nye spillere til klubben. I starten af oktober kunne vestegnsklubben præsentere to nye spillere.

Nu kan de igen præsentere to nye spillere til deres ligatrup.

De to spillere er; 22-årige Kenneth Bech og 24-årige Nicki Nielsen. Begge spillere har tidligere spillet i SBV 09, men har inden sæsonstarten valgt at rykke til Brøndby IF. Det er dog ikke et fremmed sted for den ene af de to. Nicki Nielsen har nemlig repræsenteret klubben i sine ungdomsår.

Cheftræner i Brøndby IF, Steven De Oliveira Schumann, er yderst glad for de to nyerhvervelser, og siger dette om de to spillere:

Nicki har en forståelse og en passion for spillet, som bestemt kan bruges.”

”Kenneth Bech har scoret nogle fantastiske mål for sin tidligere klub SBV 09, og han har noget fart og hurtige fødder, som jeg glæder mig til at se hos os i Brøndbyernes IF Futsal.”

Hvis begge spillere kommer i spil til sæsonpræmieren om to uger, så kan de se frem til at stå over for deres tidligere holdkammerater, når Brøndby møder SBV 09 i første spillerunde.

 

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.