Om Siden

DKFutsal.dk ønsker at hjælpe til udviklingen og udbredelsen af futsal. Du kan derfor finde inspirationssider med træningsøvelser og meget andet, ligesom at der linkes til de futsalevents, der er redaktionen bekendt.

Ideen til siden blev født i sommeren 2014 af Martin Hilstrup, og siden blev kort efter grundlagt. Hurtigt fik DKFutsal.dk etableret en stærk redaktion. Den redaktion som i dag i fællesskab driver siden. Ambitionen for siden er bredt at dække alt, hvad der rør sig på den danske futsalscene såvel på eliteplan som på bredesiden. Futsalsporten bliver større og større, og vi følte, at der manglede en side, som kunne samle nyheder op på et og sammen sted. Ligesom vi ønskede at dække det nyhedsbehov mange entusiaster har fået. DKFutsal.dk er bygget op som en blog, og vi forsøger at få alle interesserenter af sporten som medhjælpere til at sikre en stabil og bred nyhedsstrøm til hjemmesiden. Således opfordres alle futsalklubber og entusiaster til at benytte det login, de får tilsendt, til at opdatere omverdenen om klubbens gøren og laden.

Redaktionen takker for hvert et besøg på hjemmesiden, og modtager meget gerne ris, ros og gode ideer fra dig. Du kan komme i kontakt med os via vores kontaktformular her på siden, via dkfutsal@dkfutsal.dk eller ved at efterlade en kommentar på vores facebook.com/dkfutsal.dk.