Nye trænere til Midtals Futsal Liga

Midtals Futsal har til den kommende sæson lavet en rokade på trænerfronten. Klubbens U19 trænere Adam Vest og Dan Nielsen bliver liga trænere.

Adam og Dan har de sidste mange år varetaget områdets gode 99 årgang, hvor de har vundet hele 4 DM guld medaljer, 2 som U17 og 2 som U19.
Nu med overgang til senior var det naturligt at trænerne følger med spillerne op i senior, hvor både spillere og trænere allerede sidste år var godt repræsenteret på Futsal Liga holdet.
Vi er som klub sikre på at det er en super god konstellation vi har i Adam og Dan. Vi har trænerne, faciliteterne og spillerne til et rigtig godt resultat i år.

Der vil på klubbens 2. hold også være høj kvalitet på trænerposten. Sidste års Liga træner Claudio Nielsen har pga. et presset program, gerne ville drosle lidt ned i tid. Heldigvis beholder klubben Claudio som træner på 2. holdet, som bedre kunne forenes med Claudios travle hverdag. Klubben er meget glad for fortsat at have Claudio tilknyttet.

DBU er pt. ved at se på en strukturændring for rækken under Futsal Liga. Såfremt DBU godkender den nye struktur, så vil Midtals 2. hold fremover deltage i den nyoprettede 1. division.

Futsal Liga har første træning onsdag den 24. oktober kl. 20:00-22:00 i Augustenborg hallen. Holdet vil derefter træner mandag og onsdag kl. 20:00-22:00.

Første turneringskamp for Futsal Liga bliver 10. november hjemme mod oprykkerne RKG fra Ålborg. Kampen spilles kl. 14:00 i Augustenborg Hallerne.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.