Målorgie i Grænsehallerne og gummiben i Kolding!

Der er lagt op til maksimal spænding i de resterende to runder i ligaen.

Lørdag var drengene på besøg ved den dansk/tyske grænse, hvor Bov IF Futsal var værter.

Pointtab til Bov IF ville besegle nedrykningen, så der var alt at vinde for hjemmeholdet.

Det var dog os, der kom bedst fra start, da Arfan Habibi bragte os foran efter 3 minutter. Hjemmeholdet fik dog udlignet på straffespark kort efter, men med scoringer af Ruben Winther, Granit Gashi og Kristian Kjæhr kunne vi gå til pause med en 4-1 føring.

Der var ikke spillet mange minutter før, at Granits nærmeste konkurrent på topscorerlisten, Carsten Mørk, stemplede ind med reduceringen til 2-4.

Spændingen udeblev dog, da Arfan Habibi, Anders Gregersen og Granit Gashi x2 sørgede for en 8-2 føring.

Herefter faldt koncentrationen og hjemmeholdet fik lov at reducere hele 5 gange yderligere. Ruben Winther og Granit Gashi var dog på pletten med yderligere 1 og 2 mål og dermed endte kampen med en 11-7 sejr til os.

Dermed lagde vi maksimalt pres på Kolding Futsal, der søndag tog imod Aalborg Futsal Klub på hjemmebanen i Kolding. Her blev det til et overraskende pointtab til værterne fra Kolding IF, da Aalborg Futsal Klub formåede at hive 1 point med hjem til Limfjorden efter et 5-5 resultat.

Der hviler derfor et stort pres på Kolding IF inden de to sidste runder, hvor et pointtab yderligere kan sende 2. pladsen til Hjørring, hvis vi gør rent bord i de sidste to kampe.

Gummiben i Kolding? Vi håber på det og lover en kasse til Søhus Stige Futsal eller Midtals Futsal, hvis de formår, at tage point fra Kolding IF i en af de sidste kampe! 😉

Granit Gashi har haft det rigtig godt mod Bov IF i denne sæson og det er samlet blevet til hele 12 kasser i de to kampe mod dem. Samlet er Granit nu oppe på 30 mål og med to kampe igen er han allerede 3 mål over sidste sæsons måltotal. Nummer 2 på listen er fortsat Carsten Mørk fra Bov IF, der står noteret for 20 mål, så Granit ligger lunt i kampen om titlen.

Fredag gælder det sæsons sidste hjemmekamp, når Aalborg Futsal Klub gæster Park Vendia. Vi går efter at slutte sæsonen af med manér og vi håber derfor, at I alle vores faste tilskuere er klar til, at slutte sæsonen med et brag af en fest! 😀

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.