Lige Øst oprykker: FK Badebold

Sæsonen 2015/2016 er slut og vi kan begynde at se frem ad, mod den kommende sæson. Det gør vi i første omgang ved at lære mere om de fire nye Ligahold. I Liga Øst siger vi velkommen i ligaen til ØsterN Boldklub og FK Badebold. I Liga Vest byder vi Aalborg Futsal Klub og Sønderborg Inter velkommen i det fine selskab. Vi har sat de fire klubber i stævne, for at lære dem bedre at kende. 

Tillykke med oprykningen, hvornår gik det op for jer, at denne sæson kunne ende med oprykning til landets bedste række?

Efter den første runde mod puljens andre hold, havde vi luret niveauet, og kunne se at det ikke var umuligt at være med. Der var dog stadig mange ting som skulle gå op i en højere enhed.

Nu er i en Liga-klub, ændrer det noget i jeres organisation frem mod den kommende sæson?

Nej som udgangspunkt ændrer det ikke noget i vores organisation, klubben er startet i fællesskab gode venner imellem, og sådan bliver det ved med, vi prøver at løfte diverse opgaver imellem os. Det er selvfølgelig klart at vi skal have lidt større fokus på flere og måske andre områder end før.

Har i en idé om hvad målsætningen bliver for den kommende sæson?

Vi har ikke haft mulighed for at sætte os sammen, og snakke det igennem endnu. Som udgangspunkt må det formodes at vi arbejder for overlevelse i ligaen. Vi har siden vores første sæson spillet for at finde et niveau, der passede til vores, nu kan vi ikke komme længere op i rækkerne, og skal for alvor teste os selv af. Selvom det kan ende med nedrykning næste vinter tager vi den oplevelse med.

For de læsere som ikke kender så meget til jeres klub, hvordan vil i så beskrive den?

Vi er en DAI startet klub tilbage i 2010 som et supplement til udendørsbolden så man ikke lå stille hen over det meste af vinteren. Alle oprindelige på holdet udspringer fra Vanløse if, hvor vi spillede sammen, men desværre blev en ærgerlig pengesag afslutningen på det bekendtskab, og vi spiller nu spredt i forskellige klubber, men under samme logo hver vinter. Vi har nu eksisteret i 6 år og har alle år rykket op, det har ikke været uden problemer og lidt held i sprøjten, men det skal til for alle klubber. Vi har hver gang tilpasset os niveauet i den nye række og hævet vores niveau betydeligt. Vi er en socialt anlagt klub, hvor det at være sammen har været det vigtigste.

Hvordan ser det ud på trænerfronten?

Vi har aldrig haft en træner, men har coachet os selv, måske det i år er på tide at finde en der kan levere et overblik til dem på banen.

Er materialet i spillertruppen stærkt nok til ligaen?

Med det sparsomme kendskab vi har til ligaen må tiden vise om vi har kvaliteten til at blive oppe, men vi er stærke og lægger os ikke ned uden kamp.

Er der nogle profiler i vil fremhæve, og hvordan er truppen sammensat p.t.?

Vi er er kollektiv og har som sådan ikke nogen profiler at fremhæve.

Du kan følge FK Badebold på Facebook – besøg deres facebook side her

2 Kommentarer til Lige Øst oprykker: FK Badebold

  1. Laver i sjov badebolde, efter første runde ku i se de andres niveau. I har fået bank af os, 1WayFF og København Futsal, og så vidt jeg husker var det først da 1Way og ØsterN var uheldige at i kom i spil til oprykning. Så heldige var i, og i spillede ikke en gang selv den første spillerunde i Brøndby, så det må være en joke 😀

  2. “Efter den første runde mod puljens andre hold” – Det kan vel også læses som halvvejs gennem turneringen.

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.