Liga Vest: Optakt til 7.runde

I Jylland og på Fyn er vi allerede nået til sidste runde i grundspillet. Når runden er afsluttet, ved vi hvem der skal spille med om de to pladser til DM Final 4 i Roskilde,  og hvem der skal kæmpe for at undgå nedrykning.

Inden sidste runde er det allerede afgjort at Søhus Stige og Kolding skal dele 1. & 2. pladsen mellem sig. Det er også så godt som sikkert at Veflinge/Morud og St.Restrup ender på hhv. 7. og 8.pladsen.

Lørdag den 17.januar kl.19: Lystrup Futsal – Søhus Stige

Søhus Stige kan med en sejr sikre sig førstepladsen, da de har en væsentlig bedre målscore end Kolding på 2.pladsen. Lystrup, derimod, kan med en sejr holde liv i håbet om den vigtige 4.plads, og om ikke andet så sikre sig en 5.plads.

Lørdag den 24.januar kl.12.30: Hårslev – St.Restrup

Hårslev har været sæsonens helt store overraskelse. Og  med en sejr i hjemmekampen mod bundholdet St.Restrup kan de sikre sig adgang til to play-off  kampe.

Lørdag den 24.januar kl.13.00: Nørskovlund – Kolding

Nørskovlund har, ligesom Lystrup, en teoretisk chance for at nå en 4.plads. Men for tredje kamp i træk møder de et top 3 hold, når Kolding kommer på besøg. Kolding ved inden kampstart hvad der kræves for at indhente Søhus Stige på 1.pladsen.

Søndag den 25.januar kl.16.00: Midtals – Veflinge/Morud

Midtals har efter en skidt start nu chancen for at spille sig et skridt nærmere DM Final 4, hvor de også var at finde sidste år. Kravet er en sejr over bundholdet Veflingen/Morud.

NB: Ved pointlighed er målscoreren er afgørende.

Slutspillet består af to kampe hjemme/ude:

7./8.februar :

  • Nr.4 – nr.1
  • Nr.3 – nr.2
  • Nr.8 – nr.5
  • Nr.7 – nr.6

14./15.februar :

  • Nr.1 – nr.4 – samlet vinder går videre til DM Final 4
  • Nr.2 – nr.3 – samlet vinder går videre til DM Final 4
  • Nr.5 – nr.8 – samlet taber rykker ned
  • Nr.6 – nr.7  – samlet taber rykker ned

2 Kommentarer til Liga Vest: Optakt til 7.runde

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.