Kolding – JB: Debut mod rutine

Klokken 16 lørdag løber Kolding og JB på banen for at spille deres indbyrdes semifinale ved Final 4. Kolding har ikke før været en del af finalerne, mens JB er deltager for tredje år i træk. Det er begge de to forrige gange blevet til en finaleplads, så spørgsmålet er, om Kolding bliver de første, der formår at sætte en stopper for Jægersborgs fremmarch mod finalen. Kolding har på deres vej til finalen tabt to kampe mod henholdsvis Midtals og Søhus Stige, hvorimod JB kun har tabt en kamp (til København Futsal) igennem deres kvalifikation. Vi har desværre ikke kunnet få fat på Kolding, men klubben har selv offentliggjort en optakt, som svarer pænt på spørgsmålene. Fra JB har vi fået fat på den ene del af det nye setup i trænerstaben, Bo Holden, der sammen med den tidligere spiller, Morten Fremholdt, har taget over efter Nikolaj Saabye.

1. Hvad er forventningerne til semifinalen?
Holden: Vores forventninger er en futsal kamp på højt niveau, med masser af intensitet og nerve. Der er 4 hold tilbage, og alle 4 hold har masser af kvalitet. Så der bliver en masse spændende underholdning for publikum.
Kolding: Vi ligger ud mod storfavoritten til DM-titlen JB Futsal med et hav af landholdspillere , men har de ligeså meget X-factor som vores spillere ?

2. Hvem ser I, som favorit til kampen?
Holden: Det bliver en meget tæt kamp, og dem der er mest klar på dagen vinder. Vores forventning er dog at det er JB der skal spille om ædelt metal søndag.
Kolding: Vi kan kun overraske, og det passer egentlig godt at være “underdogs” for en gangs skyld.

3. Er der noget, I særligt fokuserer på frem mod kampen mod Kolding/JB Futsal?
Holden: Vi kommer med masser af gå på mod og drive i vores eget spil, og så fuld koncentration.

4. Stiller I i stærkeste opstilling?
Holden: Vi har 14 stærke spillere med til Final 4.
Kolding: Manglen af en skadet anfører, nemlig en af holdtes store profiler Lennart Nielsen, gør situationen en del vanskeligere. Ydermere er der forsat afbud fra den småskadede Simon Smidt og den nylig tilbagevendte Søren “Zaggi” Zachariasen.

 

2 Kommentarer til Kolding – JB: Debut mod rutine

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.