Kolding Futsal fik uafgjort på en koncentreret afslutning

Af SportK

SLUTSPURT : Kolding Futsal var bagud med tre mål fem minutter før tid. Før slutspurten blev sat ind..

Futsal liga, Kolding Futsal-RKG 7-7 (2-5)

– Lad os bare kalde det ved det rette navn. Vi spillede piv-ringe i første halvleg, hvor vi både manglede indsats, overblik og effektivitet. Vi hjalp ganske enkelt RKG til at blive et bedre hold og manglede både løb og indsats. Vi brugte halvlegen til at se hinanden alvorligt i øjnene – for selv om RKG faktisk er et udmærket hold, så er det alligevel et hold, som man skal slå hvis man har ambitioner om at spille med i toppen af ligaen, sagde træner og holdleder Jacob Andersen efter sidste fløjt.

Hvor det altså længe så ud til at blive en rigtig hyggelig hjemtur for gæsterne fra den aalborgensiske forstad. 5-2 førte RKG ved pausen og lignede et både bedre hold – og en vinder af lørdagens opgør i Sydbank Arenas bane 1. Men tre mål i de sidste seks minutter sikrede alligevel hjemmeholdet det ene point.

Faisal Nezam havde i første halvleg reduceret til 1-2, Mads Skovbakke til 2-3. Martin Hedeager Jensen og Robin Kragelund reducerede til 3-5 og 4-5 inden RKG igen med to mål bragte føringen tilbage på halvlegens tre mål syv minutter før tid.

Men så havde hjemmeholdet endelig lært lektien. Jallal Nabolsi til 5-7, Martin Hedeager Jensen til 6-7 – og til sidst Søren Møller Jensen i sidste minut til 7-7 sikrede hjemmeholdet det ene point, som set på kampens første halve time måske ikke var helt fortjent. Men en futsalkamp varer jo altså ti minutter længere.

Der var rigeligt at snakke om i en timeout i første halvleg for træner Jacob Andersen,
Faisal Nezam og Martin Hedeager Jensen

Kolding Futsal spiller igen næste lørdag kl. 14.00 ude i Hjørring.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.