København Futsal – FC Fjordbold 3-8

Af FC Fjordbold

Efter at have overstået julen og nytåret, var det tid til topopgør i Liga Øst mellem FC Fjordbold og de danske mestre fra Købehavn Futsal. Både København og i særdeleshed Fjordbold kunne med en sejr tage et afgørende skidt mod Final 4.

Kampen begyndte i et hæsblæsende tempo, som sjældent er set mage i dansk futsal. Fjordbold satte med det samme København under voldsomt pres og det var tydeligt, at dette ikke bekom københavnerne. Det høje tempo resulterede desværre i, at en Københavnspiller kom for sent ind i en takling af Marco Thorhauge, som måtte udgå af kampen med en brækket albue, et par trykkede ribben, desværre også skader på nyren og derfor uheldigvis er ude resten af sæsonen.

Fjordbold kom sig dog hurtigt over chokket over at miste en vigtig holdkammerat og bragte sig foran 2-0 på to hurtige mål af Christian “Baronen” Andreasen og Lars Seerup. Inden pausen fandt Fjordbolds hollandske bomber Wim Bos også netmaskerne. Fuld fortjent kunne Fjordbold gå til pausen med en solid 3-0 føring.
Efter pausen fortsatte Fjordbold de fine takter fra første halvleg og Claus Thygesen kunne udbygge føringen til 4-0 på et fremragende mål helt oppe i krydset. Presset var derfor nu på København, som derfor tog målmanden ud og forsøgte at spille i powerplay. Sidste år havde København stor succes med dette mod netop Fjordbold. Men det var sidste år og det er sket meget siden da. København får dog med 12 minutter igen dog reduceret til 4-1. Men det var en stakkels frist for København. Efter et rødt kort til København, kunne først topscorer Morten Hauglund og lige bagefter Christian Andreasen bringe Fjordbold på 6-1. I de sidste 7 minutter skiftes holdene til at score til slutresultatet 8-3 til Fjordbold. De sidste to fjordboldmål blev sat ind af Martin Hansen og Morten Hauglund.

I det sidste minut af kampen kunne Fjordboldspillerne fortjent lade sig hylde af ståede klapsalver af de ca. 200 tilrejsende Fjordboldtilhængere, som gennem hele kampen skabte en fantastisk kulisse.

Kampen spiller blev Kongen af Smørum, målmand Lasse Gram-Jensen, som endnu engang totalt lukkede af de få gange, hvor København fik spillet sig igennem.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.