JB – Nørrebro 2-2

WAM-BAM-Thank-U-Man!! 😎

Dagens kamp mod JB-Futsal blev for os kære Nørrebro’ere en mindreværdig og historisk omgang! Det lykkedes nemlig fuldt fortjent, at tage point fra ligaens duks! 💪⚽️😊

Allerede fra taktikken var fokus strålende klart, og vi var alle enige om, at det ikke skulle lykkedes JB at vinde rækken, med en sejr over os!

Cheftræner Thyges udvalgte fulgte den lagte taktik til U.G., og kom på banen med ild i r**en, og en vilje til at præstere!!

Vil havde et hav af chancer i kampens første periode, men en blanding af manglende skarphed, samt en ekstremt velspillende JB-keeper, medførte at vi skulle godt ind i 1 halvleg, førend at vi fuldt fortjent bragte os på 1-0.

Defensivt stod vi snorlige igennem stort set hele kampen, og alle gav liv for hinanden 💪⚽️ I de perioder hvor vores offensiv ligeledes var sammenhængene, havde vi mod og styrke til at udfordre JB, og vi forsøgte det bedste vi havde lært, at kombinere os igennem!

Selvom det i ekstremt høj grad var en kæmpe holdindsats i dag, så vil vi alligevel gerne smide et par ekstra rosende gloser afsted til et par stykker:

Thyge for at have det taktiske mod til at udfordre JB med et knivskarpt oplæg 🙂

Stoffer havde en stor dag på kassen i dag, og havde husket nosserne 💪

Jimmi som blev dobbelt målscorer, og derved sikrede os vores første point nogensinde mod, med resultatet 2-2 😊

Tusinde tak for kampen JB, det var i den grad intet mindre end glimrende underholdning for begge parter 🙂

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.