JB Futsal Gentofte – FC Fjordbold 2-2 (0-0)

Rækkens to eneste ubesejret hold stod over for hinanden onsdag aften i Kildeskovshallen. FC Fjordbold dog 6 point efter JB, da det er blevet til 3 uafgjorte kampe i årets tidligere kampe for Frederikssunderne.

FC Fjordbold måtte igen stille op uden den normale 1. keeper Lasse Gram-Jensen, da han ikke var kommet sig over søndagens muskelskade, nu mand i FC Fjordbold målet var i dag Christian Solhøj.

JB Futsal Gentofte startede bedst og kom til de første chancer i kampen, men som minutterne gik kom FC Fjordbold bedre med i kampen, og halvvejs gennem halvlegen begyndte de i dagens anledning rødklædte spillere at sætte sig på kampen, og producere chancerne.

Det blev til flere gode FCF muligheder. Tættest på kom Azad Corlu da han sparkede på mål langt ude fra men Christoffer Haagh fik foden på og skubbet på bolden på stolpen. Med 6 minutter tilbage af halvlegen overtog JB igen trykket efter en time-out, det lykkedes dog Christian Solhøj i samarbejde med stolpen af sende spillerne til pause med samme stilling som da det begyndte, 0-0.

Spillet bølgede igen frem og tilbage i 2. halvleg. Kampens første mål faldt halvvejs gennem halvlegen da Christian Helev efter flot samspil med Marco Thorhauge blev spillet igennem, han rundende målmanden og fra en halvskarp vinkel lagde han flot bolden i mål til en FC Fjordbold føring. JB reagerede minutter efter og gik i powerplay, FC Fjordbold spillerne kæmpede det bedste de havde lært for at holde JB spillerne væk, og det kunne da også ligne en afgørelse da Azad Corlu med 5 minutter tilbage af kampen lagde en erobret bold ned i det tomme JB mål og stillingen var nu 2-0 til FC Fjordbold.

JB forsatte det velspillende powerplay, men det var en FC Fjordbold opspilsfejl der 30 sekunder senere var årsagen til JBs reducering, der i den grad igen åbnede kampen op. 30 sekunder senere var den gal igen, da endnu en opspilsfejl resulterede i en udligning til kampens slut resultatet 2-2. JBs mål blev scoret af Mads Falck og Morten Larsen.

Resultatet betyder at JB forsatte ligger solidt i spidsen af rækken mens FC Fjordbold nu er på point højde med København Futsal, mens Nørrebro Futsal og SBV09 ligger lige efter og også jagter den alt afgørende 2. plads. FC Fjordbold skal allerede i kamp igen på lørdag, her tager de i Slangerup hallen imod Brøndby IF, kampen sparkes i gang klokken 15:00.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.