JB Futsal – FC Fjordbold 1-0 (0-0)

FC Fjordbold kom ud til kampen mod JB Futsal med den klare målsætning, at nappe de 3 point, der ville holde liv i drømmen om at komme til DM Final 4. Modstanderen var rækkens nr. 1 og forsvarende Danmarksmestre JB Futsal Gentofte.

Det startede godt, da Fjordbold fik sat sig på spillet i en tæt og taktisk affære, hvor de to hold ikke tillod hinanden meget plads at udfolde sig på. I løbet af første halvleg kom begge hold til chancer, hvor FC Fjordbold havde den største med et stolpeskud fra Martin B. Hansen. Vi har også et flot gennemspillet angreb hvor Azad Corlu sætte Peter Timar op, men desværre bliver der sparket over mål. Desuden kommer Lars Seerup også til en fin mulighed ind over midten, mens Rasmus Gasbergs flotte afslutning ved roden af den ene stolpe elegant blev snuppet af JB keeperen.

I den modsatte ende tog Lasse Gram fra og afviste de JB muligheder der opstod. Dette betød at holdene kunne gå til pause med stillingen 0-0.

I anden halvleg var der længere mellem de gode tilbud og FC Fjordbold var tættes på ved en Azad Corlu afslutning. Mens det ikke lykkedes FC Fjordbold at score, lukkede JB kampen 6 minutter før tid, da de efter et langt udkast, fanger Lasse Gram på mellemhånd, og bolden bliver flot lagt uden om ham. Dette blev kampens eneste mål, og JB vandt dermed 1-0.

Resultatet betyder at FC Fjordbold med 2 runder tilbage, ikke længere har mulighed for at nå en af de to pladser der giver adgang til årets Final 4.

Næste FC Fjordbold kamp, er næste lørdag hvor holdet møder bundholdet Tårnby.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.