JB – AIF 2-1

Dagens opgør mod AIF blev som vanligt en meget tæt affære. Netop AIF er eneste hold i år der har taget point fra JB, og igen i dag viste AIF sig at være en vanskelig modstander.

Efter blot et par minutter af første halvleg viste Kevin Tordenfod at hans stive tå er noget særligt. Langt ude fra laddede Kevin kanonen og få hundrededele efter kunne en ellers særdeles velspillende Jesper i AIF målet pille kuglen ud af målet, og spindelvævet oppe i hjørnet var taget ned, et flot mål af rækkens topscorer.

Med 8 minutter tilbage af halvlegen fangede AIF bolden med JB i ubalance, og fik udlignet på en fin scoring uden chance for Nis i målet.

AIF var farlige når JB mistede bolden på vej frem, men i det etablerede angrebsspil kunne de røde AIF’ere ikke spille sig igennem JB’s flotte defensiv.

1-1 var stillingen ved pausen, men JB havde været bedst i første, og det var med en god fornemmelse at JB til på banen til de sidste 20 minutter. JB satte fint tempo fra start og efter 5 minutter scorede Zaki et flot mål efter eminent bandespil op ad banen. Det skulle vise sig at være kampens sidste mål, og en kneben sejr på 2-1 blev hevet i land.

JB holdet bestod i dag af Nis, Rasmus, Vibe, Zaki, Kevin, Peter S., Morten L, Falck, Miki, Agger, Ibo, Hashiba og Birkefar.

Status efter en for JB perfekt weekend hvor København tabte til Nørrebro, og hvor forfølgerne Fjordbold og SBV spillede 3-3 i et brag af en kamp, er stillingen nu særdeles gunstig for JB.
En plads i Final 4 er næsten sikret, da der er 9 og 10 point ned til 3 og 4 pladsen med kun 12 point tilbage at spille om.

Næste kamp i ligaen er mod bundproppen Tårnby FF. Et hold hvor man som modstander ikke ved hvad de kommer med, nogle gange 5 spillere og andre gange 11 dygtige spillere fra Amager holdene, så spændende bliver det ihvertfald på lørdag i Hal C.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.