Jacob Andersen ny cheftræner i Kolding

Det er med store glæde at vi efter et par lange og hårde forhandlinger omsider kan meddele at Kolding Futsal har fundet manden der skal stå i spidsen for holdet i den kommende sæson.
Det er derfor også med stor tilfredshed at vi kan præsentere vores egen Jacob Andersen som ny træner for Kolding Futsal.

Jacob har de seneste mange sæsoner selv være en stor del af holdet på banen og hans store interesse og kærlighed til Futsal spillet har fristet ham til at afprøve tilværelsen som træner. Efter stor interesse fra en masse oplagte emner til trænerjobbet er valget faldet på Jacob da vi er overbeviste om at det bedste for Kolding Futsal er at holde trænergerningen ”internt” således at vi er sikre på at bibeholde og forstærke den stærke DNA der er opbygget fra sidste sæson.

Selv udtaler Jacob Andersen:

”Det er en fantastisk spændende mulighed for mig at blive træner for Kolding Futsal. Jeg har et stort indgående kendskab til alle spillere og jeg er sikker på, at jeg kan få det bedste frem i alle mand. Jeg synes at Futsal er en super spændende sportsgren og da kompetencer som 1 mod 1, possesion samt taktisk snilde alle er dele som er enormt vigtigt i netop Futsal finder jeg det super interessant. Samtidig har jeg længe haft en lille drøm om at blive træner så at jeg nu får denne mulighed er noget som jeg er utrolig taknemmelig for. Jeg vil nu bruge den kommende tid på at dykke yderligere ned i spillets facetter og håber at jeg derved kan bidrage med nogle nye værktøjer som vi kan bruge på holdet.”

Med ansættelsen af Jacob Andersen vil Kolding Futsal samtidig gerne takke Pete Madsen og Lennart Nielsen for deres indsats i den forgangne sæson. 💪🏻 En sæson der jo som bekendt endte med bronze medaljer efter semifinalenederlaget til de senere Danmarksmestre fra København Futsal.

 

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.