Inter: Flot 1. finale i flotte omgivelser

Sønderborg Inter – JB Futsal Gentofte 3-4 (1-1).

Det første ud af 2 opgør endte med en 1 måls sejr til gæsterne og dermed betyder det at enten skal Sønderborg Inter hente en 2 måls sejr eller en 1 måls sejr med bedre antal udebane mål end JB for at kunne kalde sig DM når returopgøret spilles d. 17 marts kl. 17 i Gentofte.

Der var mødt utrolige mange mennesker op for at støtte hjemmeholdet fra Sønderborg. Humlehøj Hallen var fyldt til bristepunktet og stemningen var helt i top fra start til slut. Sikke en fantastisk kulisse der blev skabt, personer med deres musikalske talent holdt publikum igang med deres trommespil, som skabte et højt humør med kæmpe jubel og klapsalver kampen igennem. Spillerne er helt overvældet og taknemmelige for denne fantastiske opbakning.

Kampen starter meget lige i spille besiddelse, men Sønderborg Inter er dem der starter med at skabe de største chancer hvor den største tilfalder Samer Abou-Zeid som på en kontra får skudt bolden på overlæggeren. JB Futsal Gentofte viste sig ikke at være så overlegen som mange havde forventet og de fik heller ikke skabt de helt store chancer i kampens indledning.

I det 13. min får Inter et frispark. Elmedin Kasumovic tager sig af frisparket og istedet for at skyde direkte så bliver bolden spillet på tværs, hvor Ermin Kasumovic skyder på mål og scorer til 1-0 til Inter til et kæmpe stort jubel brøl.

Som kampen løber frem begynder JB Futsal at bliver mere farlige og kommer frem til flere chancer som trænger sig på, men Dennis Skipper gøre det godt i mål og redder de chancer han skal.

I det 18. min er der igen pres på Inter forsvaret og JB Futsal får spillet en bold ud på fløjen som bliver lagt ind i feltet, her er det meget uheldigt at den rammer en Inter spiller også ender bolden i mål til stillingen 1-1.

Dette blev også pause stillingen og selvom der kun blev scoret 2 mål i 1 halvleg så var det et tempofyldt spil med masser af flotte detaljer og gode chancer som de fremmødte var vidne til.

Selvom tempoet var højt i 1. halvleg, så blev det bare endnu højre i 2. halvleg og med endnu flere lækre mål.

I det 27. min er det Elmedin Kasumovic der skaber mindeværdige scener på banen, da han først ud af ingenting med lækre detaljer skaber chancen til sig selv og derefter en verdensklasse afslutning som går i mål til stillingen 2-1 og følelserne sad helt udepå i den efterfølgende jubelscene hvor Elmedin Kasumovic ærer sin afdøde far ved at løfte klubtrøjen med Adem Kasumovic navn højt og stolt og der er ingen tvivl om at vi er alle sammen stolte.

Da der er spillet 29. min er det JB Futsal der efter et flot kombinations spil kommer frem til en helt åben chance som Kevin Bjerring Jørgensen scorer på til stillingen 2-2.

Der gik heller ikke lang tid før JB Futsal for første gang i kampen kunne bringe sig foran 3-2 på mål af Adam Fogt da der er spillet 30. min.

Dette fik dog bestemt ikke slået Sønderborg Inter mandskabet ud af kurs og med kæmpe opbakning i ryggen så skulle vi kun hen til det 31. min før Zarif Laghmanay Burhani kunne bringe balance i regnskabet da han efter et flot kontraspil hvor bolden bliver kombineret hele vejen op af banen kan sætte bolden i mål til stillingen 3-3.

En meget tæt kamp og det ligende længe at kampen skulle ende uafgjort, men da der er spillet 37. min har JB Futsal sat pres på Inter forsvaret. JB får skabt sig en chance hvor Inter forsvaret meget heroisk får reddet i 2 omgange men returbolden ryger desværre ud til Adam Fogt som derefter kan sætte bolden i mål til stillingen 4-3 til JB Futsal Gentofte.

Inter kæmpede dog hårdt for at få udlignet i de sidste minutter og med 3 sek tilbage af kampen får Inter et frispark 7 meter fra JB feltet. Ermin Kasumovic vælger at sparke direkte på mål og et godt spark ender desværre 5 cm fra stolpen og dermed kom Inter ikke tætter på og dermed slutter kampen med et 3-4 nederlag.

Der skal lyde et stort tak til JB Futsal Gentofte for en meget fair og intens spillet kamp. Samt skal der lyde et kæmpe stort tak til en dommer trio som leverede en rigtig god indsats.

Selvom JB Futsal Gentofte vinder første kamp ud af to, så er der bestemt ikke noget der er afgjort endnu. Sønderborg Inter fik vist i denne her kamp at man sagtens kan spille op med det bedste Futsal hold i Danmark og med et 1 måls nederlag så er der bestemt ikke noget der er afgjort endnu. Truppen er efter weekendens kamp blevet endnu mere opsætte på at levere sensationen når returopgøret spilles d. 17 marts i Gentofte kl. 17:00.

Holdet vil gerne sige mange tak for denne opbakning og håber på at opbakningen også bliver stor på udebane når holdet skal prøve at hente guldet hjem til Sønderborg.

Der er bestilt bus hvor der kommer info ud iaften hvordan man kan sikrer sig en plads i bussen til turen d. 17 marts.

Derudover opfordre vi alle vores Sønderborg venner som er flyttet til København om at komme den dag sammen med jeres venner og støtte op om holdet så vi kan skabe en rigtig fed stemning når vi spiller den afgørende kamp på udebane hvor vi går helhjertet efter sensationen.

Hala Inter

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.