Hjørring sejr på Fyn

Lørdag blev sæsonen sparket igang på bedste vis, da vi ude mødte Søhus Stige Futsal.

Trods flere markante afbud stillede vi med et slagskraftigt hold, med blandt andet to debutanter på banen og Dennis Østergaard på bænken.

Hjemmeholdet kom med stor energi fra kampens start og efter ganske kort tid bragte de sig også i front med 1-0.

Det var på ingen måde en ønske start og vi skulle lige bruge et par minutter på, at finde fodfæste igen.

Der skulle heldigvis ikke gå længe før, at vi svarede igen, da Rasmus Prangsgaard satte Granit Gashi i scene, der kunne udligne til 1-1.

Herefter var rusten for alvor banket af, da vi på ganske kort tid gik fra 1-1 til 4-1 på mål af Christian Amtoft, Arfan Habibi og Granit, der viste sin målnæse med en fræk afslutning med hælen.

Før pausen fik Søhus Stige reduceret på et aldeles fremragende frispark, men anfører Søren Vangsted sørgede for en 5-2 føring, at gå til pause med.

Udover 2 mål og en assist fik Granit også åbnet kort-kontoen, da han efter 15 min. fik trukket sæsones første gule kort.

2. halvleg blev næsten for spændende. Hjemmeholdet kom ud efter pausen med stor energi og optimisme i spillet og de fik hurtigt reduceret til 3-5. Vi kæmpede med, at finde vores spil igen imens, at hjemmeholdet fortsatte jagten på point. Presset gav i første omgang gevinst, da Søhus Stige fik reduceret yderligere til 4-5, men heldigvis blev denne reducering et wake-up call for drengene og kort efter var Granit igen på pletten, på oplæg fra Christian Amtoft, med en forløsende scoring til 6-4.

I kampen sidste 30 sekunder blev kampen endegyldigt lukket til 8-4, da Arfan og Granit begge scorede og assisterede hinanden.

Dermed fik vi den bedst tænkelige start på sæsonen med 3 point, selvom måltavlen ikke helt vidner om, hvor tæt kampen faktisk var.

Granit er med 4 mål tilbage som nummer 1 på topscorerlisten, som han igen i år har som mål at toppe.

I rundens øvrige kampe blev det fredag til 2-2 mellem Lystrup Futsal og Kolding Futsal, RKG – debuterede i ligaen med en 5-4 sejr ude over Midtals Futsal og vice-danmarksmestrene fra SUB Sønderborg Inter gav hjemme lokalrivalerne fra Aabenraa Boldklub en kærlig velkomst i ligaen med en 7-0 sejr.

Fredag ruller bolden igen, når vi spiller sæsonens første hjemmekamp, når Lystrup Futsal kommer på besøg.
– Det bliver et brag af en kamp og vi håber på stor opbakning, så vi igen i denne sæson kan præstere ligaens bedste hjemmebane! 😉

Husk I kan se alle mål og højdepunkter i videoen fra kampen.

I den forbindelse skal der lyde en kæmpe tak til Jeppe Lykke, som har været den tekniske ekspert bag vores nye opgraderet livestream! 😀

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.