HB – FCF 3-8 (1-3)

Møllegårdhallen, fredag d. 10. februar

Foran godt 100 fremmødte tilskuere vandt FC Fjordbold fredag aften sæsonens tredjesidste ligakamp. FC Fjordbold skulle bruge de 3 point i forsøget på at holde fast i puljens 1. plads. Det er tæt i toppen, hvor FC Fjordbold kæmper side om side med København Futsal og JB Futsal Gentofte om de to pladser der giver adgang til Final 4.

Fredag stillede FCF til start uden skadede Jacob Lind, Christian Helev og Marco Thorhauge, ligesom Rasmus Gasberg er ude for sæsonen da han er blevet en del af Helsingørs 1. divisions trup, som pt. er på trænings-lejr i Tyrkiet. Desuden måtte også Marco Aurelio stå for uden for truppen, grundet sygdom. Da Martin Brosø Hansen og Lars Bonde udgik af kampen med skader i løbet 1. halvleg fik FC Fjordbold i den grad brug for truppens gode brede.

I 1. halvleg var det FC Fjordbold på det meste, FCF spillede klogt og var spillede sig frem til massere af chancer, hjemmepublikummet skulle dog få sig en lille form for urolighed i kroppen, for det var HB der på en kontra scorede kampens første mål på en kontra. Det slog ikke FCF ud, og inden pausen havde Pelle Sørensen været sidste fod på 3 fine FC Fjordbold scoringer så pause stillingen var 3-1 til Fjordbold.

I 2. halvleg fortsatte FCF de flotte takter og specielt Azad Corlu og Pelle Sørensen fik sat flere gode angreb op. FC Fjordbold benyttede de første 15 minutter på at lukke kampen, og med fem minutter tilbage af kampen var FCF foran 7-1, efter to mål af Claus Thygesen, samt et af såvel Simon Jørgensen som Christian Andreasen.

I de sidste fem minutter, valgte FCF trænerne at prøve powerplayet af og erstattede målmand Jonas Collin med en markspiller. Det blev dog aldrig en succes og i stedet udnyttede HB situationen til at score to mål. FCF erkendte at det ikke var i dag, at powerplayet kom til at fungere og satte Jonas Collin tilbage på målet. Det gav igen ro på spillet og Simon Jørgensen scorede kampens sidste mål til slut-stillingen 8-3 direkte på frispark.

3 gode point til FC Fjordbold som i næste weekend spiller ”finale” mod JB Futsal Gentofte om en plads ved Final 4. FCF har behov for minimum et point i kampen for selv at kunne afgære sin skæbne. Kampen spilles i Frederikssund Hallen klokken 16:00 og FC Fjordbold håber at se en masse folk i hallen. FC Fjordbolds 2. hold i Sjællandsserien møder samme sted Ishøj United klokken 14:30 i en vigtig oprykingskamp, så der er god grund til at komme tidligt og deltage i en spændende futsaldag i Frederikssund.

Pelle S

Pelle Sørensen scorede hattrick i 1. halvleg og blev valgt til dagens FCF spiller. 

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.