FK Badebold – ØsterN/Playmaker A.F.C. 8-2 (2-1)

De to ny-oprykkere til Liga Øst FK Badebold og ØsterN/Playmaker A.F.C. stod over forhinanden i første runde. Kampen blev spillet i Frederikssund hallen  og flere liga trænere var mødt op for at se hvad de to nye børn i klassen kunne præstere. Kampen startede meget lige, men som tiden gik vidste FK Badebold sig som det bedste af de to hold, og de vandt også sikkert med cifrene 8-2.

FK BAdebold skriver på deres facebook-side følgende om kampen

I dag debuterede Badebolden i futsal ligaen, og hvilken debut det blev. Efter en ikke optimal opstart med tyndskid og fødsler, kom vi på banen og var hurtigt bagud 1-0. Der blev arbejdet hårdt for at komme ind i kampen, men det blev ved store chancer i starten, indtil Jacob får sendt en fin lang bold op i panden på Hagberg som sender den på tværs til Yannick som first timer med en kanal i kassen ☺ Derefter overtog vi initiativet i kampen og captain Børresen sendte på et flot oplæg af debuterende La kuglen i kassen til 2-1. 2. Halvleg var badebolden sit gamle jeg og kørte i fin stil ØsterN over. Det blev til 3-1 ved 10’EREN og efterfølgende kom de som perler på en snor, og kampen endte 8-2, men kunne uden at fornærme nogen sagtens være blevet 15-2 med de direktører vi brændte. Kampens målscorer:

Yannick Winkel 2
Jannik florang 2
Rasmus Hagberg 2
Lasse Borch 1
Martin Børresen 1
Kampens spiller blev med 4 stemmer Jannik florang.
Dejlig debut i ligaen ?

ØsterN/Playmaker A.F.C. skriver følgende på deres facebook-side om kampen

Flot indsats af Playmaker A.F.C i deres ligadebut.
Et kæmpe tak til alle som overværede kampen og gav moralsk opbakning hjemme fra stuerne. 1080 pers. Nåede kampen ud til, hvilket er ret flot ??
Desværre endte kampen 8-2 til #FKBadebold, men noget positivt er der at tage med hjem på træningsbanen. De første 15 min. Sidder vi ret godt på det og har mange chancer.
Mere intens træning fra Raul og Academyet er i vente, så kommer det lige så stille.
Næste kamp skal vi møde ærkerivalerne fra SBV 09.
PS. Fanen og modet er stadig højt ??⚽️❤️

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.