Fjordbold-nederlag i nøglekamp

De seneste år har Fjordbold spillet med i kampen om slutspils-pladser i Futsals Liga Øst. I år er konkurrencen større end tidligere, hvor JB og København Futsal har været Fjordbolds hårdeste rivaler.
Men en uge før juleaften er det et helt tredje hold, som topper rækken i Liga Øst. Nemlig Brøndbyernes IF, som lørdag aften blev det andet hold til at besejre FC Fjordbold i årets turnering.
Kampen startede intensivt, men uden at hverken hjemmeholdet fra Brøndby eller gæsterne fra Fjordbold fik et seriøst overtag. Dog blev det som første halvleg skred hjemmeholdet, der kom tættere på scoring – og efter fem minutter kom de også foran ved Kenneth Bech.
Fjordbold reagerede dog fint på scoringen og fik for en stund et lille overtag, men i minutterne op til pausen gik det helt galt.
Bl.a. scorede Brøndbyernes IF to gange inden for halvlegens sidste 30 sekunder, og kort forinden havde Kenneth Bech endda gjort det til 2-0.
FC Fjordbold var med andre ord bagud med 0-4, da de gik til pause – og det skulle da også vise sig at være en umulig opgave at komme tilbage.

Allerede efter halvandet minuts spil i anden halvleg punkterede ethvert håb om at kunne komme tilbage, da det blev 5-0 til hjemmeholdet.
Men holdet kæmpede bravt og fik endelig udbytte, da Marco Aurelio kunne reducere til 1-5 med et kvarter tilbage af opgøret.
Anden halvleg blev en noget rodet affære, hvor spændingen desværre var forduftet, men Fjordbold kløede på og fik udbytte med syv minutter tilbage af kampen, da anfører Christian ’Baronen’ Andreasen scorede til 2-5.
Målet blev i overtal, da Fjordbold havde taget målmanden ud og spillede med en ekstra markspiller. Det fortsatte kampen ud, men gav ikke flere mål til gæsterne. Til gengæld fik Brøndbyerne sidste stik, da de med få sekunder tilbage på uret afsluttede til resultatet 6-2.

Det efterlader FC Fjordbold på 4. pladsen med 10 points for seks kampe, men hvor Brøndbyernes IF fører rækken foran København og de regerende Danmarksmestre fra JB Futsal Gentofte.

De næste kampe for Fjordbold byder på en udekamp mod Albertslund IF d. 5. januar, som man vandt over i sæsonpremieren med 5-2.
Dernæst gælder det første hjemmekamp i 2019, og den kamp spilles lørdag d. 12. januar kl. 16.30 i Møllegaardhallen i Jægerspris.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.