FC Fjordbold vandt ”generalprøven”

Gentofte Stadion Hal, lørdag d. 26. februar

Sidste weekend blev det afgjort, at FC Fjordbold havde nået sæsonens store mål og kvalificeret sig til årets Final Four. I Liga Øst´s 14. og sidste spillerunde skulle det så afgøres, om FC Fjordbold kom afsted som nr. 1 eller nr 2. Da København Futsal tidligere på dagen havde vundet deres sidste kamp, var missionen klar for FC Fjordbol.En sejr ville betyde, at de sluttede på 1. pladsen i Liga Øst, en plads de har indtaget det meste af sæsonen.

Kampen var i mod rækkens nr. 4 SBV 09, og at kampen blev spillet i Gentofte Stadion Hal, gav FC Fjordbold en unik mulighed for at finde sig til rette i den kommende weekends DM-hal.
Kampen blev aldrig det store drama, og FC Fjordbold leverede rigtig stabilt, hvilket lover godt for den kommende weekend. FC Fjordbold vandt kampen 6-0, efter en 4-0 føring ved pausen, hvor Marco Aurelio havde scoret 3 og Lars Bonde 1. I 2. halvleg scorede Lars Bonde igen ligesom Pelle Sørensen kom på tavlen.

Dermed slutter FC Fjordbold som nr. 1 i Liga Øst og spiller DM Semifinale på lørdag klokken 15:30 mod nr. 2 fra Liga Vest, Lystrup Futsal. FC Fjordbold spillede træningskamp mod Lystrup op til sæsonstarten, hvor det blev til et nederlag, så der er revanche i luften for FC Fjordbold.
FC Fjordbold går ind til Final Four med stor tro på tingene. Man ved, man kan slå alle modstandere, men samtidig kan man også tabe, hvis man ikke rammer topniveauet. Det bliver en intens weekend, når guldet skal fordeles. Der er placeringskampe søndag. Slår FC Fjordbold Lystrup spilles der søndag klokken 15:00, og skulle det blive til et nederlag, er der kamp om bronzemedaljerne søndag klokken 12:00.

FC Fjordbold håber at se rigtig mange Frederikssundere i Gentofte Stadion, så vi kan skabe en ligeså flot kullise som det lykkedes i Roskilde for 2 år siden.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.