FC Fjordbold tabte et skridt i topkampen

Af Sporten, Frederiksborg Amts Avis – Rudi Dalsgaard

FC Fjordbold skulle bruge en sejr søndag formiddag ude mod København Futsal, men Frederikssund-holdet måtte nøjes med 1-1 i Valby Hallen.

Dermed tabte Fjordbold et skridt i kampen om andenpladsen i Futsal Liga Øst, hvorfra de to bedste hold går videre til DM-semifinalen.

Christian Helev bragte ellers tidligt FC Fjordbold foran 1-0, og det passede perfekt ind i planen med en solid defensiv og masser af direkte kontraspil.

Det var flere gange ved at lykkes at få scoret til 2-0, men i stedet slog København Futsal til godt otte minutter inden i anden halvleg.

Et frispark blev prikket til den tidliger Fjordbold-spiller Marco Aurelio, og han sparkede bolden i mål til 1-1.

København var tættest på 2-1 med seks minutter igen, da Emil Scott Rasmussen afsluttede et dobbelt bandespil, men måtte se bolden tage stolpen.

Til sidst tog Fjordbold målmand Lasse Gram Jensen ud og spillede powerplay, men den helt store chance for at snuppe sejren udeblev.

København Futsal har 23 point på andenpladsen, men har dog spillet en kamp mere end FC Fjordbold, der ligger nummer tre med 20 point og endnu ikke har tabt. Det samme gælder JB Futsal Gentofte, der fører rækken med 28 point.

Azad København Azad København2 Baronen Kbh Helev København

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.