FC Fjordbold tabte til mestrene fra Jægersborg

FC Fjordbold var uden flere af sine store profiler, da holdet søndag eftermiddag stillede til kamp mod JB Futsal Gentofte.
Kampen var imødeset, da JB er regerende Danmarksmestre fra 2017/18, hvorimod FC Fjordbold i 2017 endte som vicemestre, så begge hold har blandet sig i toppen af dansk Futsal de sidste par år.

Begge mandskaber havde da også som ventet åbnet sæsonen med sejre sidste weekend, og dagens kamp kunne måske således give et lille hint om forskellen og styrkeforholdet mellem de to forventede tophold.

Desværre for FC Fjordbold manglede bl.a. sidste weekends store nye profil Rasmus Johansson til dagens kamp. Derudover savnede man Brian Mengel, Christian Solhøj og Nicolai Jægergaard som alle var bortrejst – og som om det ikke var nok, så måtte gæsterne nemlig også klare sig uden anfører Christian Andreasen.
Han og det seneste nye skud på Fjordbold-stammen, Jonas M. Skovengaard, var i dagene op til kampen blevet tilføjet til klubbens skadesliste, som allerede talte Marco Thorhauge og Christian Helev.
De mange skader og afbud gav plads til debutant Frederik Sommer, der viste flere lovende takter i løbet af kampen.

Kampen som sådan mistede desværre tidligt den store spænding. Kampen var blot otte minutter gammel, da scoretavlen viste 3-0 til JB. Specielt det første og tredje mål så dumme og unødvendige ud med FC Fjordbold-briller.
Men FC Fjordbold sluttede til gengæld 1. halvleg rigtig stærkt og det blev også til en reducering ved tilbagevendte Morten Hauglund.

Desværre blev kampen hurtigt lukket i 2. halvleg, og selvom FC Fjordbold fik scoret en enkelt gang ved Patrick Nielsen, så kunne det ikke forhindre, at JB vandt sikkert.
Da dommeren fløjtede kampen af lød slutstillingen 8-2.

FC Fjordbold har dog ikke meget tid til at komme sig oven på nederlaget. Allerede i den kommende weekend, nærmere bestemt på lørdag d. 24. November, venter København Futsal i Møllegaardhallen i Jægerspris.
København Futsal er et af de øvrige hold, som FC Fjordbold må forvente at skulle kæmpe med – og gerne overvinde, hvis håbet om en plads ved Final 4 skal gå i opfyldelse. Forhåbentlig vil et par af de fraværende spillere fra dagens kamp være med igen, så København Futsal får sig en ubehagelig dag i Hornsherred.

Der er kampstart i Møllegaardhallen på lørdag kl. 15.00, hvor der er gratis adgang.
Kom og støt drengene til sejr!

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.