FC Fjordbold rejste sig

FC Fjordbolds ligahold var søndag i Albertslund for at møde bundholdet Albertslund IF. Kravet var en sejr for FCF hvis der skulle holdes fast i det spinkle håb om slutspil.

Fra start stod der FC Fjordbold på det hele og de fjordblå kom også tidligt foran 1-0 ved Azad Corlu. Kort efter blev det 2-0 ved Pelle Sørensen, flot assisteret af Mikkel Eliassen. Trods et klart FCF overtag fik AIF reduceret til 2-1, halvlejs gennem 1. halvleg. FC Fjordbold fik bolden i kassen to gange yderligere inden pausen, målscorer Christian Andreasen og Victor Hansen.

Der skulle kun gå 25 sekunder af 2 halvleg før Victor Hansen lagde flot op til Patrick Nielsen, der med en kølig inderside gjorde det til 5-1. Kort efter var der igen flotte FCF kombinationer og Martin Hansen udbyggede føringen til 6-1. Anfører Christian Andreasen blev dagens sidste FCF målscorer, da han scorede til 7-1. Kort efter modtog Christian Helev rødt kort da han modtog sit andet gule kort i kampen. Men de 2 minutter i undertal afviklede Victor Hansen, Patrick Nielsen, Simon Jørgensen og Lasse Bai i målet på flotteste vis og holdt AIF fra fadet. Mod slutningen var der masser af muligheder for at udbygge føringen, men i stedet blev det AIF der scorede kampens sidste mål, til slutstillingen 7-2. FCF MoM blev Azad Corlu.

Der restere nu 2 runder af årets liga og for FC Fjordbold er muligheden at vinde begge resterende kampe, mens København Futsal også skal smide point i begge deres resterende kampe, for det er FC Fjordbold der slutter på 2. pladsen.

Næste FCF kamp er næste søndag hvor FC Fjordbold tager til Hal C for at møde Nørrebro.

I Række Øst lykkedes det søndag FC Fjordbold 2 at sikre sig liga-sejren da de vandt 3-2 ude over SBV09, FC Fjordbolds mål blev scoret af Dennis Carlsson og Claus Thygesen (2). Der restere også 2 runder i Række Øst (1. division) Men FC Fjordbold kan nu ikke hentes og slås ned fra 1. pladsen i rækken.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.