FC Fjordbold – JB 1-4 (0-0)

FC Fjordbold var tvunget til at hente point hvis drømmen om DM-guld skulle holdes i live. Det lykkedes desværre ikke mod et JB hold, der vat stærke og skarpe og lukkede kampen i 2. halvleg.

Efter en tæt 1. halvleg der bølgede frem og tilbage med gode perioder til begge hold, gik holdene til pause med start stillingen 0-0. Mest omtalte periode i 1. halvleg faldt da JB målmanden stoppede en afslutning med hånden uden for feltet, af uforståelige årsager vælger kampens dommere kun at give gult kort for denne forseelse.

2. halvleg var kun 4 minutter gammel da JB kom foran 0-1. De kommende 8 minutter benytter JB til at bringe sig yderligere foran. Målet til 3-0 for FC Fjordbold til at satse og gå i powerplay med målmanden med fremme. Powerplayet giver bonus da Martin Brosø Hansen får reduceret til 3-1. Kort efter udnytter JB dog det åbne mål, da de lukker kampen til slutstillingen 4-1.

Dermed består FC Fjordbold spinkle håb i at København Futsal smider point i to af deres sidste 3 kampe, mens FC Fjordbold selv skal gøre rent bord.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.