FC Fjordbold – FC Saget 10-1 (1-1)

Fjordbold tog torsdag aften imod FC Saget, som er nyt hold i den bedste danske futsalrække. Det var på forhånd en kamp, hvor Fjordbold var store favoritter, og de små 200 tilskuere fik da også en kamp at se, hvor Fjordbold var dominerende hele kampen igennem. Nu er det ikke altid, at dominans betyder sejr i futsal, og der skulle også gå mere end en halvleg, før Saget knækkede sammen.

Pausestillingen 1-1 var en kold spand vand i hovedet på spillerne fra Fjordbold, som ikke havde fået tingene til at køre i første halvleg. Åbningerne og mulighederne havde været der, men koldblodigheden i de afgørende situationer var ikke til stede.

Det blev der lavet om på i anden halvleg, hvor FC Saget blev kørt baglæns ud af Møllegårdhallen. Hele 9 gange kunne Fjordbold-spillerne tiljuble hinanden og sikre sig tre gode point til den samlede stilling.

I toppen af futsalrækken har fire hold skilt sig ud i form af København Futsal, Brøndby, JB og Fjordbold.

I weekenden, lørdag, venter der Fjordbold en svær udekamp mod Brøndby, som i midtugen – på imponerende vis – slog de forsvarende danske mestre, JB, og nu indtager 2. pladsen i rækken.

Kampen spiles kl. 18 i Stadionhal 1 ved Brøndby Stadion.

FCFsaget

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.