FC Fjordbold er klar

Efter flere måneders træning er det nu! Lørdag kl. 14:00 sparker FC Fjordbold og B1903 futsal sæsonen i gang, når de mødes i Viby Sjælland Hallen.

Det bliver et FC Fjordbold hold, med flere ligadebutanter. Den altid farlige Wim Bos, der i sidste sæson var ude med skader, er blevet skadesfri og er for første gang udtaget til en liga kamp. Ny tilkommende Rasmus Lyng, spiller også sin første FCF ligakamp, efter sin ankomst fra BGA, sidste debut er den unge Jakob Noer, der har haft en rigtig positiv udvikling i sæson optakten.

Der er til kampen mod B1903 en del afbud til holdet, Lasse Gram (målmand), Martin B Hansen, Marco Thorhauge og Claus Thygesen er ude af billedet grundet kampe for deres respektive udendørs hold. Lige som de skadede spillere Mikkel Eliassen, Peter Timar, Christian Andreasen, Casper Schou og Pelle Sørensen betyder at FCF trænerne har, måtte se bort fra et helt futsalhold.

Hvad modstanderen B1903 møder op med er meget usikkert, dog har de en hel danmarksserie trup til rådighed når holdet skal udtages, da B1903´s kamp i denne række var rykket frem til torsdag.

FC Fjordbold´s trup til kampen:

Martin Hilstrup
Simon Kurstein
Jonas E Larsen
Ulrik Sørensen
Simon Jørgensen (CPT)
Morten Hauglund
Jakob Noer
Rasmus Lyng
Lars Seerup Jørgensen
Wim Bos
Ronni Bing Simonsen

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.