FC Fjordbold åbnede 2019 med sejr

Den første kamp i 2019 for FC Fjordbold blev en opmuntring oven på et svært efterår.

Albertslund IF blev i dagens kamp sat under pres fra start, og der var heller ikke spillet mere end et par minutter, før Marco Aurelio havde bragt gæsterne i front med 1-0, efter et flot oplæg af Brian Mengel. Det lagde ikke en dæmper på de aggressive gæster, og det blev da også 2-0 efter blot syv minutters spil ved Brian ’Brizze’ Mengel. Denne stilling holdt halvlegen ud.

Kun et kort øjeblik inde i 2. halvleg reducerede hjemmeholdet ved Adem Kücükkartal.

Men spændingen udeblev kort efter, da Fjordbold i minutterne herefter stormede sig til en 6-1 sejr.

De fire mål fra 2-1 til 6-1 blev til inden for fem minutter, og herefter var der naturligvis aldrig tvivl om udfaldet. Målene blev scoret af Brian Mengel, Morten Hauglund, Martin Hansen og Christian Krogh.

Med sine to scoringer blev Brian Mengel Man of the Match for gæsterne, der også gav debut til Gustav Hansen i dagens kamp.

Med sejren hænger FC Fjordbold på i top 4 af Liga Øst, hvor der venter vigtige opgør mod København Futsal og Brøndbyernes IF sidst i januar, og her er points påkrævet, hvis Fjordbold for alvor skal mænge sig med topholdene i rækken.

Forinden gælder det dog en hjemmekamp mod Nørrebro BK Futsal på lørdag d. 12. januar kl. 16.30 i Møllegaardhallen. Der er næsten garanti for en spændende og målrig kamp – senest blev det til en 7-4 sejr til Fjordbold efter flere føringer til Nørrebro.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.