Efterårsferien hos FC Fjordbold

På trods af at kalenderen har vidst efterårsferie, har der været masser af aktivitet hos de blå fra Nordsjælland. Onsdag var der træningskamp mod JB Futsal (der blev tabt 5-1, referat ligger andetsteds her på DKFutsal.dk).

Torsdag og fredag var aktiviteten ny, da klubben for første gang afholdte futsalskole. Skolen blev afholdt i Frederikssund hallen, og var stablet på benene i et tæt samarbejde med FFB. Skolen var opbygget som en endags inspirations-dag for de deltagende og henvendte sig om torsdag til de 12 til 14 årige, mens fredag var for de 10 til 12 årige. Dagene bod på masser af futsal  og en introduktion til de mange færdigheder spillet kræver, så som afleveringer, tæmninger, driblinger, bevægelses rotationer, regler og meget mere.

På skolens første dag, kikkede John Jørgensen fra Fjordbold.dk forbi, til en snak om skolen samt FC Fjordbolds forberedelser frem mod den forestående ligastart, hvor specielt den nuværende skadesituationen kom i fokus.

Søndag kl. 16:00 slutter FC Fjordbold så ferien af med endnu en træningskamp, denne gang med de svenske mestre Malmø City Futsal.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.