DM Semifinale i fantastisk kulisse i Kildeskovshallen

Lørdag d. 3/3 har længe været et pejlemærke for JB Futsal, for det var netop datoen for årets DM Semifinale, og en afgørende kamp mod et jysk hold om at komme i DM finalen. I årets nye format hvor der er DM semifinale og DM finale fordelt over 3 weekender og ikke en samlet FINAL FOUR weekend var grundspillet i ligaen vigtigere end nogensinde før. Vinderen af henholdsvis Øst og Vest havde nemlig fordel af hjemmebane i knald eller fald semifinalen.

Derfor har hele JB’s sæson været med hjemmebane d. 3/3 som pejlemærke da det for det første ville betyde kamp mod nummer to fra jylland, men også at der skulle være fest på vores hjemmebane. Og det blev der. Lørdagens semifinale var også første kamp sammen med klubbens nye hovedsponsor Trustpilot. Det samarbejde betød blandt andet, at der var klappepap til alle – og det fik støjniveauet under kampen mere end en tand op.

Modstanderen var Kolding, et godt hold der har været i Final Four de sidste 4 år, og dermed også en kompetent og erfaren modstander. Men også en modstander vi havde et godt kendskab til. Det betød at vores uge op til kampen kunne bruges på at træne specifik mod deres kvaliteter og deres måde at spille futsal på. På dagen viste det sig også at trænerteamet Haagh, Birkedal og Holden havde lagt en god plan. Lynhurtigt kom JB på tavlen og foran med 1-0. Men ganske som forventet hang Kolding godt på, et utrolig sammenspillet hold der har spillet sammen i mange år, og det kunne man se. Kolding udlignede til 1-1 og kampen var igen åben. Herefter vist JB godt spil og bragte sig foran 3-1. Kort før pausen fik Kolding dog reduceret, og det gav dem blot på tanden. 3-2 efter 20 minutter.

Da JB mødte Kolding for 2 år siden i semifinalen i Hjørring løb Kolding tør for kræfter med 10 minutter tilbage. Det samme var gældende året forinden i Roskilde hvor deres 5-2 føring blev sat over styr på 12 minutter i slutningen af kampen.

Og, igen i år skulle JB’s bredde og fysik blive afgørende. Da Zaki scorer til 5-3 med 12 minutter tilbage og igen til 6-3 med 10 minutter tilbage så var det slut for Kolding. Det hårde pres fra JB og den hurtige og sikre boldomgang blev for meget for udeholdet. De sidste 6 minutter løb JB fra Kolding og scorede yderligere 6 gange således slutresultatet endte med en stensikker 12-3 sejr til JB futsal.

I løbet af kampen fik trænerteamet mulighed for at give spilletid til samtlige spillere på holdkortet, hvilket betød DM slutspils debut til 3. målmand Peytz, Niels, Merling, Adam og Simon der alle kom ind og gjorde en fornem indsats.

Undervejs i kampen havde vores JB udsendte fra Sønderborg rapporteret om kampens forløb i det sønderjyske. Og her viste det sig at vores frygt for at skulle til Jylland i en enkelt knald eller fald kamp var velbegrundet. Vores rivaler og favoritter til at komme i DM finalen København Futsal, snublede under svære forhold i en hektisk arena og hjemmeholdet Sønderborg Inter vandt overraskende 5-2.

Det betyder at vi i weekenden d. 10/11 marts skal på udebane i den første af to DM finaler. Vores DM Finale hjemmekamp bliver formentlig spillet d. 17/3 i Kildeskovshallen – men følg med her på siden, så skal vi opdatere med tidspunkter så snart det er fastlagt.

KAMPFAKTA
1-0 Mads Falck
1-1 Martin Egels – Kolding
2-1 Mads Falck
3-1 Louis Veis
3-2 Søren Møller Jensen – Kolding

Pause

3-3 Robin Kragelund – Kolding
4-3 Mads Falck
5-3 Zakaria El-Ouaz
6-3 Zakaria El-Ouaz
7-3 Louis Veis
8-3 Mads Falck
9-3 Simon Holden
10-3 Simon Holden
11-3 Oscar Merling
12-3 Adam Fogt

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.