Danmark tæskede Israel

I et brag af en futsal kamp, sikrede Danmark sig den drømme start på kvalifikation som alle havde drømt om. Specielt de to danske udlandsprofessionellespillere blev afgørende. Christoffer Haagh var stærkt spillende i målet og i den anden ende sparkede Jakob Bonde 3 kasser ind. Resultatet er en drømmestart på VM-kvalen for Danmark og betyder nu at danskerne stort set kan spille sig videre i VM-kvalen med en sejr over England i morgendagens kamp (Kamp start 15:30, dansk tid). 

Årsagen til Danmark allerede har mulighed for at spille sig videre til VM-kvalen main round i morgen, skyldes at der spilles med reglen om indbyrdes kampe – Dog kræver dette at Wales ikke slår Israel, hvilket også må anses som yderst usandsynligt. Skulle det lykkedes Danmark at spille sig videre til main round. Ved vi allerede nu at denne skal spilles i Ungarn i dagene 10. til 13. december. Gruppen vil bestå af Ukraine, Ungarn, Belgien og vindere af Danmarks preliminary round gruppe (Forhåbentligt Danmark).

Morgendagens modstander England, vandt deres første puljekamp 4-2 over Wales. Det holdt hårdt for Englænderne som var bagud med 2-1 ved pausen. Men en stærk præstation af englænderne i 2. halvleg, sikrede dem de 3 point.

Israel – Danmark 4-6 (1-2)

0-1 Kevin Jørgensen

0-2 Jakob Bonde

1-2 Sabag

Pause

1-3 Jakob Bonde

1-4 Kevin Jørgsensen

1-5 Jakob Bonde

2-5 Hagbi

3-5 Bliech

3-6 Mads Falck

4-6 Cohen

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Højdepunkter fra kampen

isr-dk

2 Kommentarer til Danmark tæskede Israel

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.