Danmark – Makedonien 3-4 (2-2)

Det blev desværre heller ikke til point i den tredje og sidste kamp ved EM-Kvalifikationens Main Round. Men trods det ikke blev til point, kan det danske landshold vende hjem med hovedet højt hævet og være stolte af de tre præstationen der er blevet leveret i kampene mod lagt højere rangerende nationer. 

I tirsdagenss kamp mod Makedonien fik Danmark ellers en drømmestart da Mads Falck efter kun 4 minutters spil bragte Danmark foran 1-0 assisteret af Jannik Mehlsen. Danmark spillede i det hele taget en fremragende 1. halvleg og det var ren udtur at Makedonien i midten af 1. halvleg fik scoret to gange. SBV09´s Brian Mengel nåede dog at bringe balance i regnskabet kort inden pausen, assisteret af Kevin Jørgensen.

I kampens 2. halvleg var det Makedonien til at få den bedste start, og efter kun 4 minutters spil bragte de sig foran 3-2. Makedonien benytte sig i denne del af kampen ofte af Powerplay. Powerplay er med fuld risiko og et tomt mål bagude og Zaki El-Ouaz udnyttede denne mulighed til 2. minutter senere at udligne, da han fra eget målfelt elegant lagde bolden ned i det tomme mål. Her efter bølgede spillet frem og tilbage i en tæt og spændende kamp.

Det så dog skidt ud set med danske briller da Rasmus Lucht efter 14. minutters spil af 2. halvleg modtage sit andet gule kort for et forsøg på at hive trøjen af en Makedonsk spiller, der kort forinden havde lavet en flot vending på netop Lucht. Lucht stod på det tidspunkt som bagerste dansker og valgte at trække i trøjen for ikke at give en friløber. Det viste sig at være den rigtige beslutning, eftersom Danskerne fik afviklet undertallet 3 mod 4, uden at indkassere en scoring imod, ikke mindst takket være høj arbejds-moral fra specielt Azad Corlu og Louis Veis.

Desværre lykkedes det senere for Makedonien af afgøre kampen. Da de med det drøn af et spark, sparkede kampens afgørende mål ind bag Nis Andersen, der i løbet af 2. halvleg havde afløst Christoffer Haagh i det danske mål.

En flot dansk der desværre ikke gave det eller de point indsatsen fortjente.

Slut stillingen i den danske pulje, blev således:

slutstillingemkval

Kasakhstan er dermed klar til EM 2018 i Slovenien. Tjekkiet har stadig håb om at deltage i samme slutrunde, men skal nu igennem to play-off kampe for at vinde sig vej til EM 2018. Play-off kampene spilles i september 2018.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.