Claudio P Nielsen ny cheftræner i Midtals

Faktaboks
Navn: Claudio Proietti Nielsen
Alder: 37
Erhverv: Turisme
Favoritspiller: Francesco Totti
Favoritklub: AS Roma

Lidt om Claudio:
Claudio er født og opvokset i Rom, hvor han spillede fodbold til han var 12 år. Pa grund af knæproblemer, holdt han en pause på et par år, men startede op igen da han var 14 år – denne gang med futsal. Han spillede i serie D og C med holdet Olimpus. Nu ligger de i serie B og deres kvindehold har lige vundet mesterskabet i Italien og skal deltage i Champions League.

Claudio flyttede til Danmark i 2010 med hans danske nuværende kone, hvor han fik et job og fandt en futsal klub i København. Han trænede nogle måneder med Kbh Futsal og i 2012 begyndte han at spille med Fjordbold og scorede klubbens første mål i ligaen. Året efter blev han træner for deres andet hold.

I august 2017 flyttede Claudio til Als hvor hans kone kommer fra, og er nu indsat som cheftræner på Midtals Futsals ligahold.

Hvad er dine tanker om den kommende sæson?:

“Futsal i Danmark er stadig under udvikling, og jeg er meget glad for, at jeg kan bidrage med min erfaring. Jeg håber det bliver en god sæson hvor spillerne forbedrer sig, og at flere unge bliver tiltrukket af Futsal-spillet.”

Hvad er dine forventninger til spillerne og klubben?:

“Selvom Midtals Futsal en “ny” klub, ligesom jeg også er ny her, har mange af spillerne været sammen i mange år og det betyder meget for holdet. Vi har ikke så meget tid til at forberede sæsonen, men hvis vi alle samarbejder og fokuserer under træningerne, er jeg sikker på at vi bliver et rigtigt godt hold på kort tid.”
Vi i bestyrelse er sikker på, at Claudio er den rigtige mand til jobbet. Vi glæder os til at følge ham og holdet gennem sæsonen

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.