Bov – Lystrup (4-8)

Bov IF skriver følgende om kampen!

Lige knap 300 engagerede tilskuere overværede gårsdagens liga kamp mellem Bov IF Futsal & Lystrup Futsal. En spændende kamp, som havde ALT hvad man kunne håbe på: masser af mål, et rødt kort, intense nærkampe & ikke mindst et frieri i halvlegen.
Kampen blev desværre tabt 8-4, men vi viste igen gode takter, og føler os godt forberedt til sæsonens vigtigste kamp på lørdag kl. 13.30 hjemme mod Midtals Futsal, i en direkte kamp om at undgå nedrykning.

Der skal lyde et stort tak til Pebbes billeder, som valgte at bruge eftermiddagen i Grænsehallen.
Mihai & Anca kan efter Mihai’s halvlegsfrieri nu kalde sig forlovede! Vi er glade for at hun sagde ja😉
Vi ønsker jer al mulig held og lykke i fremtiden.

Tak for opbakningen! Vi håber at se jer alle igen på lørdag, vi har brug for jer! 💪🏼⚽️

Lystrup Futsal skriver følgende om kampen!

Lørdag var Lystrup-spillerne taget en tur til Grænsehallerne, for at spille mod oprykkerne fra Bov IF. Et særdeles frisk pust til ligaen, da man også på denne hjemmebane har formået at skabe en oplevelse omkring kampene. Derfor var næsten 300 tilskuere mødt op, til trods for at Lystrup måtte betegnes som storfavoritter.

Dog var der kun spillet 5 minutter, da Bov havde bragt sig foran 2-0 på to hurtige mål af Carsten Mørk. Det lignede pludselig et tredje nederlag i træk til Lystrup.

Men så blev tingene vendt på hovedet i de næste 5 minutter. Først reducerede Nichlas Knudsen, og kort efter udlignede Sebastian Resman. Umiddelbart efter bragte Nicolai Jenning Lystrup foran, og i det 10.minut udbyggede en storspillende Jeppe Laursen føringen til 2-4 til favoritterne.

Bov kom ikke frem til mange chancer i første halvleg, men i det 12.minut opstod der en sådan til Frederik Tramm, som bragte spænding tilbage i kampen. 3-4 ved pausen.

I starten af anden halvleg var Frederik Tramm igen på plettet, og så var der atter balance i regnskabet. 4-4 stod der i det 23.minut.

Det ville Jeppe Laursen dog ikke stå tilbage for, så han bragte i samme minut Lystrup foran igen. Kasper Kaffka udbyggede føringen i det 28.minut, og Lystrup havde kontrol over kampen. 4-6.

Kampen fandt sin afgørelse i det 35.minut, da Frederik Tramm fuldbyrdede sit hattrick, dog ved at sende bolden i eget net. 4-7. Og umiddelbart efter scorede Nichlas Knudsen sit andet mål til slutresultatet 4-8.

Til sidst blev Bov’s Frederik Tramm udvist efter at have nedlagt Jeppe Laursen og efterfølgende modtaget sit andet gule kort. Jeppe Laursen fik også gult kort i situationen. Kort tid efter blev kampen fløjtet af.

Sejren betyder at stillingen forbliver intakt, da alle hold i top fire vandt deres respektive kampe. Dermed indtager Lystrup Futsal fortsat en fjerdeplads.

Næste kamp er lørdag på udebane på Fyn mod Søhus Stige, i en runde, hvor topholdet Hjørring Futsal Klub skal spille en svær udekamp mod Kolding Futsal. Der er derfor mulighed for at hale ind på et af holdene over Lystrup, men det kræver først og fremmest en sejr på Fyn.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.