Årets pokaler hos FC Fjordbold uddelt

FC Fjordbold fejrede lørdag afslutningen på endnu en sæson. En sæson, hvor det sportslige højdepunkt var 2. holdets oprykning til Sjællandsserien, via et velfortjent Sjællandsmesterskab. Afslutningsfesten betyder, som i så mange sportsorganisationer også, at sæsonens præstationer skulle belønnes.

Årets-spiller prisen gik til den altid stabile Simon Jørgensen. Simon startede sæson skadet, men kom hurtigt tilbage og styrede endnu engang sikkert FC Fjordbold holdet frem fra sin position bagerst på banen. Ud over en stabil indsats i defensiven sluttede Simon Jørgensen også højest på FCF topscorerlisten. Simon Jørgensen kan nu se frem til en polterabend, som belønning fra holdkammeraterne. Simon nævnte da også i sin takketale, at hans livret er frikadeller! Hvilket så vil blive menuen til hans polterabend. Om desserten så bliver 3 point, må tiden vise for det er også en ting ”den farlige 4er” sætter pris på. Simon Jørgensen kan nu se frem til en polterabend, som belønning fra holdkammeraterne.

Klubbens hæderspokal, Voliamo in gregge pokalen, som gives til en person, der har holdt klubfanen højt gennem sæson – gik, med store klapsalver, fortjent til Lars Seerup Jørgensen. Seerup er klubbens kasserer, men lige så vigtigt: Også spiller. Seerup har i denne sæson stort set været til stede alle de steder, hvor FCF har været aktive, et sandt forbillede for Fjordbold ånden.

Andre hæderspokaler blev givet til:

Årets talent: Rasmus Gasberg
Årets 2. Holds spiller: Nicolai Pettersson
Årets kvindespiller: Frederikke Gasberg
Årets fanfavorit: Trænerduoen Hilstrup/Sembach

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.