Årets JOMA Futsal Liga Spiller Vest – Nichlas Ørbæk Knudsen

DKFutsal.dk og JOMA Danmark har i samarbejde med de danske ligaklubber kåret årets JOMA Futsal Liga Spiller i henholdsvis øst og vest. Vinderne er fundet via det, vi har kaldt Ballon D’or metoden. Det betyder, at vi har bedt alle ligaklubbernes trænere og anførere samt landstræneren om at afgive stemmer på tre spillere i proriteret rækkefølge. Som vi tidligere har afsløret så blev det Lystrup IFs Nichlas Ø Knudsen der løb med titlen og hæderen  i Liga Vest. Vi har taget en snak med den teknisk stærke spillendetræner om titlen og det kommende Final 4.

Se her hvordan Nichlas Ørbæk Knudsen løb med titlen: Anførernes stemmer, Landstrænerens stemmer, Klubtrænernes stemmer.

Nichlas et stort tillykke med titlen årets JOMA Liga vest futsalspiller 2015/2016 – Hvad betyder titlen for dig?

– Titlen betyder selvfølgelig meget for mig. Det største som spiller er at blive hædret af kolleger og ledere i branchen.

Flere anfører og trænerer, nævner dine unikke evner til at score mål og være afgørende offensivt, hvordan oplever du selv det?

– Det har været en rigtig god sæson for mig personligt i år, hvor jeg er vokset meget som futsal-spiller både teknisk og taktisk. Jeg er dog nødt til at fremhæve holdet som helhed, for det været en fantastisk sæson at være spiller i Lystrup Futsal, hvor jeg har været en del af en yderst velsmurt offensiv, der har leveret et minimum af 5 mål i hver kamp i denne sæson, hvilket må siges at være godkendt.

For at komme helt tilbage til start, hvordan og hvornår kom du så i gang med futsal?

– Dette var blot min anden sæson i futsal-ligaen, så alene det at have fået et år mere i bagagen har hjulpet rigtig meget på mit spil personligt. Jeg kom fra klassisk udendørs som så mange andre, men har altid været vild med det hurtige spil, så jeg tog chancen og startede op i Lystrup Futsal ugen inden første turneringskamp i sæsonen 2014-2015.

Hvad er din bedste futsal oplevelse?

– Der har været nogle stykker. Præstationsmæssigt står vores 8-2 sejr i åbningskampen mod Søhus Stige helt klart, da denne var en kulmination på flere måneders hårdt arbejde. Personligt er det altid en stor oplevelse at komme “hjem” og spille i Lystrup-hallen, hvor stemningen tangerer en topkamp på Balkan, hver gang vi spiller hjemme. At have så stor opbakning til hjemmekampene vidner også om, at vi med Lystrup Futsal ikke bare har skabt et godt futsal-hold men også et samlingspunkt for hele byen. Det er personligt noget, jeg er stolt af at være en del af.

Hvorfor vil du opfordre andre spillere ung som gammel til at kaste sig over futsal?

– Man kan kun elske spillet. Det høje tempo, den legende tilgang til spillet og de mange mål kan kun tiltale publikum såvel som spillere.

Du spiller i den kommende weekend Final 4 med Lystrup i Hjørring. Hvordan tror og håber du det kommer til at forløbe?

– Som jysk hold og ny i Final-4 sammenhæng, må vi være underdogs, men vi har holdet til at bejle seriøst til titlen. Jeg er ikke i tvivl om, at vi har holdet til det, og vi tager helt sikkert ikke til Hjørring for at spille om bronze. Vi er der for at vinde!

Du blev op til denne sæson en del af trænerteamet i Lystrup Futsal, hvilken udviklingen oplever du i har været igennem i år, så i nu står i klubbens første Final 4?

– Vi har udvidet trænerteamet med en målmandstræner, holdleder, 3 trænere og en sportschef til at varetage det administrative udenfor banen. Derudover har vi fået tilgang af en hel del spillere, der alle har været med til at højne niveauet betragteligt til både kamp og træning. Vi får se til Final 4, hvor langt vi er nået det seneste år, men som nævnt, så stiller vi os ikke tilfreds med blot at have kvalificeret os til finalestævnet.

Nichlas Ørbæk Knudsen – Årets JOMA Futsal Liga Spiller Vest 2015/2016

Følg Nichlas på hans facebook side Nichlas “Tunna” Knudsen

nichlas

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.