Årets JOMA Futsal Liga Spiller: Hauglund årets spiller i Liga Øst!

Han har været i føretrøjen fra start til slut, og da vi nu også har talt trænernes stemmer sammen, er der ingen tvivl. Årets JOMA Futsal Liga Spiller i Liga Øst er den suveræne ligatopscorer Morten Hauglund fra FC Fjordbold.

Læs mere om kåringen her

Sådan stemte anførerne

Sådan stemte landstræneren

Sådan stemte trænerne:

Tai Pundik, KBH Futsal

Morten Hauglund, FC Fjordbold (3 Point)

Jakob Bonde, JB Futsal Gentofte (2 Point)

Christoffer Haagh, JB Futsal Gentofte (1 Point)

”Morten Hauglund – Min 1. kandidat til årets spiller i Liga Øst har længe været og er stadig Fjordbold’s Morten Hauglund. Han har igennem hele sæsonen udviklet sig, men mest af alt har han i alle de kampe, jeg har overværet, spillet en dominerende rolle. Han udstråler gejst og især spilleglæde som ingen andre. Hans tekniske niveau er i særklasse, han er stærk i genpres, har rigtig gode og energiske tilbageløb og sidst, men ikke mindst, har han en virkelig god forståelse af spillet.”

”Jakob Bonde fra JB. Måske landets største talent, hvad angår futsal, med et utrolig højt bundniveau på trods af hans unge alder. Han behersker alle aspekter af spillet og i min optik, er det blot et knivsæg der skiller ham fra Hauglund i denne sæson.”

”Christoffer Haagh fra JB. Uden tvivl landets mest sikre skanse på målmandsposten. Fantastisk energi og et gennemgående imponerende niveau han igen i år har stået på.”

”Hånden på hjertet kunne ovenstående 3 kandidater have haft en hvilken som helst rækkefølge, da de alle 3 har spillet fantastisk. Kunne jeg have valgt spillere fra mit eget hold, ville listen være uændret ;)”

Christian Koustrup, BGA Futsal

Morten Hauglund, FC Fjordbold (3 Point)

Jacob Bonde, JB Futsal Gentofte (2 Point)

Albert Berisha, B1903 (0 Point, da klubben ikke deltager)

”Morten Hauglund – Mange mål, stor stjerne på et tophold, gennembrud på landsholdet, altid udfordrende i sit spil, mange finesser. Rigtig futsalspiller!”

Suell Osmani, Nørrebro BK

Morten Hauglund, FC Fjordbold (3 Point)

Rasmus Lucht, København Futsal (2 Point)

Jim B Hougaard, København Futsal (1 point)

William Holst, HB

Jim B Hougaard, København Futsal (3 Point)

Rasmus Lucht, København Futsal (2 Point)

Jakob Bonde, JB Futsal Gentofte (1 Point)

“Jim B Hougaard – Solid sidste skanse, der giver holdet stabilitet og ro på spillet”

David Sembach og Martin Hilstrup, FC Fjordbold

Mads Falck, JB Futsal Gentofte (3 Point)

Mads Hashiba, JB Futsal Gentofte (2 Point)

Jesper R Christensen, BGA (1 Point)

”Mads Falck – Hvilken futsalspiller! Mads har i år løftet sit spil til nye højder. Med sin imponerende teknik, fart, overblik og ikke mindst sin fysik, er han er komplet futsalspiller. Det er ikke tilfældigt, at han er anfører for jb og en af de bærende kræfter for landsholdet.”

”Mads Hashiba – Liga Øst fik i off-season fornøjelsen af at få tilført en spiller som Hashiba. Han præsterer på et højt niveau hver weekend, både defensivt og offensivt. Hashibas præstationer i år har også betydet, at han fortjent fik en plads for DK under EM-kvalen. Hashiba er en spiller, der løber meget og er samtidigt i stand til at løbe utroligt klogt”

”Jesper R. Christensen – Jesper har været ankermanden i en solid defensiv, som gentagende gange har voldt top 3 holdene store problemer. Jesper leverer weekend efter weekend kampafgørende redninger og ikke mindst hans “presence” i målet er outstanding.”

Morten Framholt og Bo Holden, JB Futsal Gentofte

Morten Hauglund, FC Fjordbold (3 Point)

Lasse Gram-Jensen, FC Fjordbold (2 Point)

Moussa Ajanne, København Futsal (1 Point)

”Morten Hauglund – Med hurtige fødder og et kort aftræk er Morten manden bag mange af topholdets scoringer. Morten er en ægte målscorer og scorer i stort set hver eneste kamp. Morten er den store profil hos udfordrerne fra Fjordbold og har derudover været en del af noget større på landsholdet og derfor selvsagt en af de store profiler i Futsal Ligaen. I vores øjne en værdig vinder af JOMA afstemningen om årets futsal spiller i øst.”

”Lasse Gram-Jensen – En klar udfordrer til landsholdskeeperne og en mand for fremtiden. Hurtig og frygtløs og med et super blik for spillet. Dygtig med fødderne og slår gode bolde op på pivoten. Udkast fra Lasse rammer altid perfekt og er til at arbejde med..”

”Moussa Ajanne – En fantastisk individualist der kan noget ektraordinært. En fornøjelse at se på med kuglen for fødderne. Lærer han at træffe de rette beslutninger på de rette steder på banen, så kan man ikke komme uden om Mussa som en ekstremt kampafgørende spiller.”

Endelig stilling i kåringen af årets JOMA Futsal Liga Spiller Øst

Joma Futsal Liga Spiller ØSt Point
Morten Hauglund, FC Fjordbold 24
Mads Falck, JB Futsal Gentofte 10
Jim B. Hougaard, København Futsal 9
Jakob Bonde, JB Futsal Gentofte 8
Jens Berlin, København Futsal 5
Mads Hashiba, JB Futsal Gentofte 5
Rasmus Lucht, København Futsal 4
Lasse Gram-Jensen, FC Fjordbold 3
Zakaria El-Ouaz, JB Futsal Gentofte 2
Javier Caridad, København Futsal 2
Nis Andersen, JB Futsal Gentofte 1
Christos Patsamanis, Nørrebro Bk. 1
Jesper R Christensen, BGA 1
Christoffer Haagh, JB Futsal Gent. 1

 

 

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.