Kolding Futsal vandt klart over Midtals

Af SportK

FOR LILLE : Kolding Futsal fik sin ventede sejr over Midtals. Som med lidt mere koncentration let kunne have været en hel del større.

Futsal liga, Kolding Futsal-Midtals Futsal 9-5 (5-2)

Der var fuld gevinst til Kolding Futsal i holdets første optræden ‘i egne hal’ i den nye sæson. Efter 2-2 ude imod stærke Lystrup i sidste weekend vandt holdet i Sydbank Arena hal 1 (som efter min mening er alt ‘for stor’ til futsal) med 9-5 over Midtals efter 5-2 ved pausen. Hjemmeholdet var kampen igennem det klart farligste mandskab – og skal man trods sejren ‘brokke’ sig over noget, så må det være at de sønderjyske gæster fik lov til selv at score hele fem gange. For gæsternes mål faldt som regel mere efter sløseri i hjemmeholdets koncentration eller boldomgang, end målene faldt efter godt spil fra Midtals.

På Koldings hold var der et glædeligt gensyn med Martin Hedeager Jensen, som er tilbage i Koldings fodbold efter sin afstikker til Middelfart. Han har ikke fået megen spilletid hos fynboerne, efter han meldte ud, at han havde skrevet kontrakt med KIF fra nytår. Og måske derfor var der både smil og spilleglæde at se på ham – og hvor han ofte var idemanden bag Koldings opspil.

En anden spiller, som i dén grad fik plusser på blokken, var Søren Møller Jensen. Den mand formår at sætte både fart og kreativitet i spillet – og han formår så sandelig også at få sparket bolden i mål, hvilket hans tre mål i første halvleg satte en tyk streg under.

Og endelig skal også Abud Zanka nævnes. Han var godt nok i dag en smule anonym, trods sine to mål. Men til gengæld skal med, at han netop er blevet udtaget til den danske bruttolandsholdstrup. Og det er særdeles fortjent..! Stort TILLYKKE med udtagelsen !!!!

Tilbage til de to gange tyve minutters effektiv spilletid.

Første halvleg var klart dagens mest underholdende. Søren Møller Jensen gjorde det til både 1-0 og 2-0.
1-0 på et frispark, som gennem venner og fjender alligevel fandt vej under Midtals målvogter. Det andet på et straffespark, begået imod Abud Zanka. Robin Kragelund gjorde det til 3-1 på et frispark, igen begået imod Abud. Inden Søren Møller i den grad igen var med i halvlegens to sidste mål. Han øgede til 4-2 efter et flot, hurtigt bandespil med Martin Hedeager – og var oplægger til Frederik Wildfang Lykkebos mål til 5-2 efter en ‘voldsom eksplosion’ gennem en hel bane. Og med den stilling gik holdene til pause.

6-2 blev det fem minutter ind i anden halvleg, da Jalal Nabolsi snød hele tre forsvarere og en målmand med en simpel stopfinte. Abud Zanka øgede til 7-3 efter Martin Hedeager atter engang havde ageret bande. Det blev 8-4 da Søren Møller Jensen smukt tæmmede en aflevering med brystet og spillede Martin Hedeager helt fri. Og endelig blev det 9-5, igen ved Abud Zanka, efter et energisk forarbejde af Narek Djoulakian. Og 9-5 blev altså også slutresultatet. Gæsternes mål undervejs faldt som oftest efter ’små blundere’ i KIFs bageste kæder og forekom ofte som absolut til at undgå.

Slutfløjtet lød efter en særdeles uspændende anden halvleg, hvor bolden var mere ude af spil end i spil. Og hvor dagens største ‘underholdning’ nærmest var at se sønderjydernes bænk brokke sig over alt og alle. Mest ‘underholdende’, da det omkring truppen på vej i omklædnings-rummet efter sidste fløjt internt var særdeles tæt på et regulært håndgemæng.

Kolding spiller igen om præcist en uge, samme tid, samme sted. Her er modstanderen nordjyske RKG.

Vær den første til at kommentere

Skriv en Kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.